Cumpară anvelope de iarnă de la Velopa.ro pentru a circula în siguranță

,
4.22K 0

Siguranța ta și a celor dragi, dar și a participanților la trafic, este cea mai importantă. Nimeni nu își dorește să aibă un accident când pornește la drum. Acestea au însă loc în momentul în care mașina nu este echipată corespunzător condițiilor de mediu sau în cazul în care anvelopele de iarna sunt mult prea uzate și nu mai au aderență.

Anvelopele de iarnă sunt realizate dintr-un material special, aderent, care împiedică mașina să derapeze iarna, în condiții de polei sau zăpadă. Acestea sunt fabricate dintr-un material mai moale decât cel de vară și au profiluri care ajută la o aderență mai buna și la păstrarea controlului mașinii.  De aceea este atât de important ca, pe timp de iarnă, mașina să fie dotată cu anvelope de iarna.

Când trebuie să schimbi anvelopele

Iarna a început deja, iar mașina trebuie sa fie echipata cu anvelope de iarna, potrivit legislației rutiere. Daca nu ai încă un set e anvelope de iarnă pentru mașina ta, acum este momentul să achiziționezi unele de pe Velopa.ro, nu numai pentru a te feri de amenzi, dar, în special, pentru a te asigura ca ții pericolele la distanță de tine.

De asemenea, anvelopele trebuie înlocuite in momentul in care acestea nu mai au aderență. In timp, anvelopele de iarna se uzează (mai ales daca le folosești și pe timp de vară) și trebuie schimbate. Cu toate acestea, în timp, anvelopele de iarnă se pot uza. Cu atât mai mult cu cat sunt utilizate si pe timp de vară. Prin urmare, pentru a circula în siguranță fără a-ti pune viața în pericol anvelopele de iarnă trebuie schimbate.

Cum alegi anvelopele de iarna pentru masina ta

Daca te-ai hotărât sa achiziționezi un set nou de anvelope de iarnă, înainte de a le cumpăra, trebuie să știi câteva detalii despre alegerea acestora. Exista câteva simboluri pe care anvelopele trebuie să le aibă inscripționate pentru a fi reglementate prin lege, dar și pentru a te asigura că îți oferă protecția necesară.

Când cumperi anvelope de iarna pentru mașina ta, trebuie să fii atent ca acestea să aibă inscripționate unul dintre următoarele simboluri: “M+S”, “M.S.”, “MS” sau “M&S”, și să aibă desenat un fulg de zăpadă. Literele M si S vin de la cuvintele englezești “mud”, care înseamnă “noroi”, și “snow”, care înseamnă “zăpadă”.

Pe Velopa.ro găsești o gamă largă de anvelope

Daca ești în căutarea unui set nou de anvelope de iarna, pe Velopa.ro găsești o ofertă bogată. Este imposibil să nu găsesti produsele pe care le cauți. Intra acum pe site si alege dintre zecile de produse. În plus, în funcție de bugetul alocat, poți opta pentru anvelope premium sau anvelope de buget.

Anvelopele de buget sunt cele mai ieftine și fac parte din clasa medie. Printre mărcile de anvelope de buget recunoscute la nivel mondial se află Winrun, Compasal, Hilo și Radar. În cazul acestor anvelope, producătorii folosesc materiale de calitate, iar designul și profilul de rulare sunt realizate după standarde moderne și performante. Doar pentru ca sunt mai ieftine, nu înseamnă ca au o calitate mai slabă. Prețul mai mic se datorează faptului ca acestea sunt produse în Asia, unde manopera este foarte ieftină.

Tot pe Velopa.ro găsești și produse premium precum anvelopele de iarnă produse de Bridgestone, Pirelli sau Continental. Acestea sunt realizate din cele mai bune materiale, folosind tehnologii de înaltă calitate. Sunt cele mai fiabile mărci de anvelope de pe piață, la ora actuală, fiind apreciate de proprietarii de mașini din toata lumea.

Transport și consultanță gratuite

Din fericire, în contextul actual, al pandemiei de coronavirus, poți comanda online produsele dorite și le vei primi acasă, în cel mai scurt timp posibil, iar transportul este gratuit. Astfel, dacă nu vrei să mergi în showroom, ai posibilitatea de a sta acasă, în fotoliu, și de pe un laptop sau de pe telefon, poți alege setul de anvelope de iarna potrivit pentru mașina ta. Tot ce trebuie să faci, este să intri pe Velopa.ro si, cu ajutorul motorului de căutare, să identifici tipul de anvelope de care autoturismul tău are nevoie, în funcție de dimensiuni.

În plus, dacă alegi să cumperi anvelope online de pe velopa.ro, vei beneficia de transport gratuit până la ușa casei tale sau la orice altă adresă dorești.

Mai mult, în cazul în care ai nelămuriri cu privire la produsele de pe site, sau nu știi cum să alegi anvelopele potrivite modelului tău de mașină, angajații velopa.ro îți stau la dispoziție. Poți beneficia de consultanță online, atât telefonic, cat si pe messenger.

Comentati?

Your email address will not be published.