Bine ați venit la Detroit! Numărătoarea inversă pentru Salonul Auto

,
1.62K 0

Vă spunem bun venit la Detroit, la ora la care Salonul Auto din Michigan ia startul. Așa că veniți alături de noi, nu pentru partea tehnică și oficială, dar pentru ceea ce se întâmplă în culisele evenimentului și prin oraș.

Primul salon auto al anului 2015 începe la Detroit, Michigan, în Cobo Center, un spațiu de expoziție de 67.200 de metri pătrați, care a fost din nou, renovat și pregătit pentru un spectacol așa cum numai americanii pot pune în scenă. Sisteme sofisticate de iluminare, scene asemănătoare celor de concerte și ecrane uriașe, toate cotate la aproximativ 20 de milioane de dolari. Asta spune Boby Whiting, managerul de construcții al evenimentului, așa că am face bine să-l credem.

Numărul noilor modele care vor fi dezvăluite este încă incert, dar organizatorii susțin că este foarte probabil să fie mai mare ca 47, numărul modelelor dezvăluite la Detroit în 2014. Ei bine, Mercedes-Benz Plug-In Hybrid Clasa C, fotografiat aici în frigul de la Detroit, este, cu siguranță, una dintre noutăți. Și haideți să punem în capul listei, cele două modele AMG Sport, C 450 AMG Sport și GLE 450 AMG Coupe. Deci cu siguranță pare o perioadă foarte aglomerată pentru Dr. Dieter Zetsche.

Salonul Auto de la Detroit

Fiecare model este aliniat, curățat și pregătit să strălucească. Puteți vedea aici două mașini Mercedes-Benz, sub stricta supraveghere a agenților de securitate, așteptîndu-și rândul pentru a fi escortate în spațiul de expoziție.

Salonul Auto de la Detroit

Este destul de frig la Detroit. Va ninge, iar temperature va coborî sub zero grade Celsius în ziua în care evenimentul debutează. Prognoza meteo susține că termometrul va arăta chiar și– 20 de grade Celsius pe parcursul săptămânii. Așa că Mercedes-urile care oferă transport pentru echipa implicată în desfășurarea Salonului Auto de la Detroit, va avea nevoie de deszăpezire.

Întregul oraș este deja îmbrăcat în zăpadă și în afișe realizate de artistul Timothy Raines și care promovează evenimentul. Conform Biroului Industriei Auto din cadrul instituției care răspunde de dezvoltarea economică din Michigan, 61 dintre cei mai importanți 100 de producători auto din lume au sedii și în acest stat. 4000 de camere de hotel pentru a-i găzdui pe toți cei interesați se află la mică distanță de Cobo Center.

Acesta este programul integral NAIAS 2015. Vă vom ține la curent, așa că rămâneți alături de noi. Și nu uitați, Detroit este cu 7 ore în urma noastră.

Evenimentul pentru presă – 12 – 15 ianuarie 2015

Evenimentul caritabil – 16 ianuarie 2015

Evenimentul deschis publicului – 17 – 25 ianuarie 2015

 

Sursă photo: MB Passion

Comentati?

Your email address will not be published.