11 premii de design pentru Mercedes-Benz la Automotive Brand Contest

,
1.44K 0

Nu trece niciun concurs fără ca Mercedes-Benz să nu i-a măcar un premiu. Dar uneori, nu este vorba de unul singur, ci de… UNSPREZECE! Succesul istoric s-a înregistrat la Automotive Brand Contest 2015.

Urcînd de 11 ori pe prima treaptă a podiumului la 15 categorii, Mercedes-Benz este regele incontestabil al design-ului. Premiile ediției de anul acesta ale competiției Automotive Brand au fost acordate la Salonul Auto de la Frankfurt, Germania.

Fie că a fost vorba despre noul SUV GLE Coupe sau despre conceptul autonom F015 Luxury in Motion, despre Mercedes-AMG GT sau despre CLA Shooting Brake – brand-ul cu stea în frunte a terminat cursa mult înaintea altor producători auto. Mai mult de atât, compania Mercedes-Benz a fost desemnată “Brand of the Year” (“Brand-ul Anului”), jurații fiind impresionați atât de design-ul interior, cât și de cel exterior al diferitelor automobile Mercedes-Benz.

Compania a fost, de asemenea, desemnată “Best of Best”, de trei ori: supercar-ul Mercedes-AMG GT, CLA Shooting Brake, alături de Camionul Viitorului 2025 au condus ostilitățile la categoria “Exterior Premium Brand”.

Așa cum era de așteptat, conceptul F015 Luxury in Motion a fost desemnat “Inovația Anului”.

Și mini-mașinuța smart a impresionat jurații. Interiorul său a primit o mențiune specială la categoria “Interior Premium Brand”.

Alte categorii la care mașinile Mercedes-Benz au ieșit învingătoare:

  • Mercedes-Benz GLE Coupe a fost cel care și-a adjudecat premiile “Exterior Premium Brand” și “Interior Premium Brand”.
  • Mercedes-Benz CLA Shooting Brake a primit premiul “Interior Premium Brand” în clasa sa.
  • Mercedes-Benz G-Code a fost desemnat “Cel mai bun concept”.
  • Mercedes-Maybach S-Class a triumfat la categoria “Interior Premium Brand” în clasa sa.

Automotive Brand Contest are loc anual și este organizat de Consiliul German de Design. Competiția de design este singura competiție neutră pentru brand-urile industriei auto și a devenit rapid una dintre cele mai importante din domeniu, la nivel mondial.

Comentati?

Your email address will not be published.