Frumusețe și inteligență la Mercedes-Benz

,
1.31K 0

Departamentul de Media de la Mercedes-Benz se află de acum sub o nouă conducere. Bettina Fetzer este cea care ține frâiele cailor putere în secția de PR, începînd cu 1 august.

Bettina FetzerBettina Fetzer răspunde acum de relațiile publice în ceea ce privește autoturismele Mercedes-benz, dar are pe mână și brand-urile Mercedes-Maybach, Mercedes-AMG și smart. Bettina preia funcția de la fostul manager de PR, Cristoph Horn, care, începînd cu 1 septembrie, s-a transferat la ZF Friedrichshafen AG.

Bettina Fetzer, în vârstă de 35 de ani, se laudă cu o frumusețe și o inteligență de invidiat. Fetzer a petrecut deja 11 ani în compania Daimler. Încă din 2004, aceasta a deținut poziții cum ar fi cea de purtător de cuvânt pentru smart sau asistentă a șefului departamentului de Comunicare.

Mattias Brock“Bettina Fetzer îndeplinește toate cerințele pentru a întări și pentru a dezvolta relațiile de comunicare în ceea ce privește produsele noastre, concentrîndu-se pe viitor”, spune Jörg Howe, șeful departamentului de Comunicare Globală de la Daimler AG.

“Bettina Fetzer îndeplinește toate cerințele pentru a întări și pentru a dezvolta relațiile de comunicare în ceea ce privește produsele noastre, concentrîndu-se pe viitor”, spune Jörg Howe, șeful departamentului de Comunicare Globală de la Daimler AG.

Mutarea domnișoarei Fetzer în fruntea Departamentului PR nu este singura petrecută în compania Daimler în această perioadă. Începînd cu 1 octombrie, Matthias Brock este noul șef al Echipei Editoriale din cadrul Departamentului de Presă de la Mercedes-Benz. Brock preia funcția după retragerea lui Norbert Giesen. Și Matthias Brock este un veteran în cadrul companiei din care face parte încă din 2003. Începînd cu acel an, Brock a fost responsabil cu diferite aspecte vitale în cadrul departamentelor de Cercetare, Dezvoltare și Comunicare în ceea ce privește mediul.

Mercedes-Benz va profita cu siguranță de experiența lor. Dar în ceea ce o privește pe Bettina Fetzer, frumusețea ei va fi o armă la fel de utilă ca și inteligența.

 

b

Comentati?

Your email address will not be published.