Vin acasă de Crăciun cu un GLA

,
1.51K 0

Viața este o călătorie, nu o destinație”, spunea hit-ul “Amazing” al lui Aerosmith la începutul anilor ’90. Și când vine vorba de Mercedes-Benz GLA, s-ar putea chiar să aibă dreptate. Mercedes-Benz prezintă filmul “Drumul spre casă de Sărbători”.

Cu mâinile pe volanul Mercedes-ului GLA250 4MATIC, fotograful născut la New York, Alden Wallace, viitoarea sa soție, Anna, și prietenii lor, încep o călătorie către orașul natal, la timp pentru a se alătura familiilor lor de sărbători. Călătoria înfățișează frumusețea sezonului și cultura locală impresionantă din diferite regiuni ale Statelor Unite.

Spre deosebire de călătoriile cu avionul, drumul spre casă cu GLA-ul oferă tuturor călătorilor un loc la geam cu vedere spre munții Blue Rdige. Și ce vedere! La poalele Chimney Rock, din Carolina de Nord, s-au oprit pentru o pauză de masă relaxantă, în locurile unde oamenii pornesc la drum pe munte, urmăresc păsări, pescuiesc sau se cațără pe stânci. Toate acestea se află și pe lista de hobby-uri a lui Alden Wallace.

Ceva mai târziu, echipa alcătuită din patru oameni a făcut o oprire și la ferma Flying Cloud, pentru cumpărături pe ultima sută de metri pentru cina de Crăciun. Și au întârziat suficient pentru a privi de acolo apusul soarelui. Traiul în orașul Veneția din California are avantajele sale, dar aerul curat de munte și peisajele pline de culoare și strălucire le amintesc celor patru ce înseamnă să evadeze în natură din când în când. Și din nou la drum, de-a lungul șoselei de 450 de mile (725 km) Ridge Parkway, călătorii nu-și pot lua ochii de la peisajul care le taie respirația. Bineînețeles, cu excepția șoferului, care este nevoit să fie atent la drum.

Și în cele din urmă, ajung acasă, acolo unde îi așteaptă cei dragi, chiar la timp pentru Crăciun.

Mașina Mercedes-Benz GLA este parcată cu mândrie în fața casei. Câteva zile mai târziu, va fi din nou gata de drum. Dar mai întâi, haideți să urmărim lungul drum spre casă:

Nu este primul proiect al fotografului american Alden Wallace în colaborare cu Mercedes-Benz. În vara trecută, Wallace a plecat la plimbare cu un CLA, pentru a realiza câteva fotografii incredibile pe țărmul Oceanului Pacific.

Mercedes-Benz CLA

Comentati?

Your email address will not be published.