VIDEO REVIEW: Mercedes-Maybach S 600 testat de Auto Bild

,
2K 0

De când Daimler a lansat Mercedes-Maybach S-Class, youtube-ul a fost asaltat de diferite videoclipuri ale publicațiilor auto, entuziasmate de posibilitatea de a testa bijuteria Mercedes-Benz. Acum este rândul celor de la Auto Bild (clipul este în germană).

Mercedes-Benz s-a îmbarcat într-o aventură mai degrabă dificilă a redefinirii luxului absolut cu noul vârf de gamă, Mercedes-Maybach.

Din fericire, eforturile lor sunt susținute de ceea ce este fără doar și poate epitomul exclusivității fără egal și cel mai silențios vehicul de producție. O mașină care marchează apogeul tehnologiei auto și în același timp se află în vârful gamei S-Class, o gamă în continuă expansiune ce include acum și modelele S-Class Coupe și S 500 PLUG-IN HYBRID.

Tehnologia de la bord și conectivitatea sunt integrate discret sub materialele de cea mai înaltă calitate, create cu o măiestrie de neegalat și detalii splendide lucrate manual.

Bineînțeles, videoclipul celor de la Auto Bild se concentrează pe condusul propriu-zis și ținuta de drum a mașinii, analizând îndeaproape interiorul absolut superb.

Prezentatorul vorbește într-o germană nativă. Vizionare plăcută în speranța că nu veți avea o problemă în a înțelege ce spune.

Comentati?

Your email address will not be published.