VIDEO: Mercedes-Maybach S 600 testat în Santa Barbara de Ausfahrt.tv

Mercedes-Maybach S 600
,
1.42K 0

De când oficialii Daimler au dezvăluit noul Mercedes-Maybach, jurnaliștii din presa auto au fost extrem de încântați de posibilitatea unui test cu maiestuoasa limuzină. Mai jos găsiți ceea ce au avut de spus jurnaliștii de la Ausfahrt.tv despre noul Mercedes-Maybach S 600.

Deși posibilitatea unui test cu o asemenea mașină ne-ar face să tremurăm de emoție, cei doi jurnaliști de la Ausfahrt.tv nu par foarte încântați în timpul prezentării video.

Bineînțeles, nu acesta este cel mai important lucru care trebuie avut în vedere. După ce au trecut printr-o mulțime de specificații tehnice și prețuri ( pe care suntem siguri că le cunoașteți deja), cei doi prezentatori au scos în evidență elementul „bling-bling” ce caracterizează exteriorul modelului Mercedes-Maybach.

Cealaltă jumătate din videoclip analizează interiorul luxos al modelului Mercedes-Maybach și într-un final ajung să și conducă mașina și să tragă concluziile despre comportamentul acesteia pe șosea.

Cei doi prezentatori vorbesc în engleză, deci nu ai avea niciun fel de probleme în a înțelege ce au de spus. Mai jos puteți găsi videoclipul în întregime:

Comentati?

Your email address will not be published.