Un smart mic și pitic se ia la întrecere cu cele mai fioroase mașini din lume

,
1.67K 0

Un smart fortwo electric drive aliniat la start alături de cei mai fioroși bolizi din lume. Nu ne-am gândit niciodată că se va întâmpla așa ceva! Mașinuța minusculă este, cu siguranță, o campioană a mobilității urbane, dar poate oare să câștige același titlu și pe pistă? E timpul să aflăm!

Mustang-ul s-a dat mare și tare în fața smart-ului fortwo electric drive. Și să fim serioși, chiar este! Smart-ul are nevoie de încă vreo două secunde pentru a trece linia de sosire, în urma uriașului alb propulsat de un motor V6. Micuțul și drăguțul smart înghite praf în urma bolidului american.

Un Audi negru și încruntat, care arată proaspăt ieșit ca un liliac din iad, este următorul adversar. Dar smart-ul nu se lasă intimidat. Totuși, când Audi-ul se întoarce deja spre linia de start, smart-ul fortwo electric drive trece agale linia de sosire.

smart electric drive audi plane

Și au păstrat cel mai feroce concurent pentru final. Sportiva roșie de la Porsche aliniată la start lângă micuțul drăguțul smart electric drive, care nu se va lăsa impresionat de mingea de foc de lângă el. Dar clipulu nici nu arată deznodământul. Poate că smart-ul era prea în urmă ca să mai fie prins în cadru.

smart electric drive porsche 2

Smart electric drive cu zero emisii poate atinge o viteză maximă de 125 km/h. Dacă ați fost surprinși să vedeți starturile decente, este pentru că mașina cu doar 2,69 metri în lungime poate ajunge de la 0 la 60 km/h în doar 4,6 secunde. Dar are nevoie de 11,6 secunde ca să atingă borna de 100 km/h.

smart electric drive porsche 3

În orice caz, nici nu contează. Vitezele maxime sunt zero barat în orașele aglomerate, spune reclama. Primii cinci metri sunt importanți.

Așteptăm să vedem acum o cursă între smart și monstrul G-Class. Poate că pot trece linia de sosire în același timp dacă smart-ul urcă pe acoperișul SUV-ului. Sau poate dacă îl înghesuim în portbagaj.

Comentati?

Your email address will not be published.