Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet își face debutul video

,
1.33K 0

Scena Salonului Auto de la Los Angeles a fost cucerită de noul Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, cea mai somptuoasă versiune a modelului S-Class Cabrio. URMĂRIȚI PRIMELE IMAGINI OFICIALE.

Aveți 300.000 de euro și suneți în căutarea unei mașini decapotabile “cu toate dotările”? Acum puteți opta pentru modelul în ediție limitată Mercedes-Maybach S 650, din care se vor produce doar 300 de unități. Pentru acea sumă, puteți obține un S-Class Cabriolet cu motor V12 de 6.0 litri sub capotă, capabil să dezvolte 630 CP. Transmisia se realizează prin intermediul cutiei automate cu șapte trepte.

2017-mercedes-maybach-s650-cabriolet

Povestea nu se încheie, evident, cu putere brută. Mașina are bare diferite, detalii cromate suplimentare, jante speciale de 20 de ichi și LED-uri care proiectează emblema Maybach pe asfalt la deschiderea portierei. Interiorul poate fi descris ca o poezie de piele, lemn și alte materiale exclusiviste. Logo-urile Maybach nu pot fi uitate și se regăsesc, practic, peste tot, de la scaune și până la pragurile ușilor. Și ca o ultimă, dar nu ea din urmă dotare, S 650 vine însoțit de un set de genți asortate.

Comentati?

Your email address will not be published.