Skywalk – Aventură pe mare, în aer și la sol la bordul unui Mercedes

,
1.25K 0

Un bărbat îmbrăcat într-un costum Hugo Boss, aflat la volanul unui Mercedes E-Class Cabriolet de un alb strălucitor parchează lângă o plajă. Nimic neobișnuit până acum. Dar când bărbatul urcă pe un kiteboard și ulterior se catapultează în apă de la o înălțime de 85 de metri, jocurile se schimbă un pic.

Este vorba despre Alex Thompson, nimeni altul decât cel mai tânăr căpitan campion mondial într-o cursă de yacht-uri. În sezonul 1998/1999, a stability un record mondial pe care încă îl deține în prezent. Iar acum, trece la cascadorii de tipul celor din filmele cu James Bond, pe măsura reputației sale de nebun curajos.

Skywalk

Propulsat doar de vânt și de propriul yacht, IMOCA Open 60 HUGO BOSS, Alex Thompso a ajuns la o altitudine de 85 de meteri, de două ori înălțimea Turnului Londrei, a dat drumul corzii care îl lega de ambarcațiune și a aterizat perfect pe apă. Și a făcut toate acestea îmbrăcat la patru ace, într-un costum HUGO BOSS impermeabil.

SkywalkNoua aventură Skywalk completează triologia de cascadorii uluitoare executate de Alex Thompson. Și-a început seria aventuroasă în 2012 odată cu Keelwalk, a continuat cu Mastwalk în 2014, ca să încheie acum cu Skywalk.

Mercedes-Benz, HUGO BOSS și Alex Thompson Racing au demarat parteneriatul anul trecut.

“Alex Thomson și Mercedes-Benz împart aceeași aspirație și aceeași pasiune de a fi cei mai buni”, spune Dr. Jens Thiemer, vicepreședinte al departamentului de Marketing de la Mercedes-Benz. “Partneriatul nostrum cu acest marinar de excepție este încă o dovadă că pasiunea și curajul nu au limite.”

Îndrăznețul Alex Thompson a condus cu mândrie Mercedes-ul E-Class Cabrio înainte de a părăsi mașina pentru un kiteboard.

“A fost deosebit de distractiv să conduc Mercede-ul, dar și aerul și apa”, mărturisește Alex Thomson. “Această mașină este un vis devenit realitate pentru toți aceia care se bucură de vânt și de soare.”

35 de specialiști au avut grijă ca Alex Thompson să fie în siguranță și l-au urmărit pas cu pas, atât la sol, cât și în aer, și pe apă, în aventura sa care a avut loc pe coasta portugheză, la Algarve, un loc preferat de iubitorii sporturilor nautice din întreaga lume.

Comentati?

Your email address will not be published.