S-a urcat pe un SUV Mercedes după ce bodyguard-ul unui politician i-a făcut cu ochiul

Agra, India
,
1.39K 0

Clipul care o arată pe femeie urcată pe capota, apoi pe acoperișul unui SUV Mercedes a devenit viral pe internet. Dar tânăra indiancă a avut. se pare, un motiv întemeiat. Unul dintre bodyguarzii unui membru de partid i-a făcut cu ochiul.

S-a întâmplat în India. În vârstă de 23 de ani, Sadhvi Pandey a luat-o razna atunci când a văzut bărbatul făcîndu-i cu ochiul, știind că partidul, în frunte cu președintele acestuia, Mulayam Singh Yadav, are antecedente în ceea ce privește comentariile și acțiunile misogine.

Tânăra a sărit de pe scooter-ul său, s-a urcat pe capota mașinii acestuia, un SUV Mercedes, a smuls steagul partidului și a crăpat parbrizul, folosindu-și, se pare, încălțămintea.

În timpul agitației, un alt bodyguard i-a luat telefonul în care tânăra avea o fotografie cu cel care îi făcuse cu ochiul, și l-a trântit pe asfalt. Problema s-a rezolvat ulterior, după o oră întreagă de negocieri. Bodyguard-ul a fost nevoit să-i plătească Rs. 6,500 (aproape 100 de euro) ca să o convingă să coboare de pe capote SUV-ului.

Sadhvi Pandey a fost furioasă și pentru că poliția nu i-a luat apărarea și nici măcar nu a intervenit, deși câțiva oameni ai legii au asistat la incidentul care a avut loc în stradă.

Indianca se afla pe drum spre doctor (nu era vorba de un psihiatru), dar nu a mai ajuns la ora stabilită. La scurt timp după acest scandal stradal, bodyguard-ul care făcuse cu ochiul a fost concediat de politician.

Comentati?

Your email address will not be published.