Rafa Nadal urăște culoarea Mercedes-ului primit cadou

Stuttgart, Germania
,
1.44K 0

Rafael Nadal a primit un Mercedes-AMG GT S după ce a câștigat turneul de la Stuttgart în 2015. O bestie de 510 cai putere, care aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde. Spaniolul și-a manifestat de curând dezamăgirea. Pur și simplu, nu suportă culoarea mașinii sport care i-a fost făcută cadou.

“Nu știu dacă pot schimba culoarea asta, pentru că, pur și simplu, este prea mult pentru mine “, a declarat atunci fostul număr 1 mondial, Rafael Nadal, la scurt timp după ce și-a primit trofeul și premiul pentru câștigarea Open-ului de la Stuttgart.

Rafael Nadal

Mercedes-Benz sponsorizează turneul anual de 35 de ani, oferind câte o mașină câștigătorului fiecărei ediții. Însă acest câștigător la soare se poate uita, dar la AMG ba. GT S-ul primit de el seamănă la culoare cu mingile de tenis. Fostul Rege al Zgurii este ambasador de brand pentru producătorul sud-corean Kia de aproape un deceniu. “Nu e chiar o Kia, dar tot e bun”, a încercat Nadal să acopere lipsa diplomației.

Clasat pe poziția a 10-a în clasamentul ATP, jucătorul spaniol în vârstă de 31 de ani l-a învins în finala de atunci pe Viktor Triocki. A fost primul titlu pe iarbă al lui Nadal după 2010, înainte de a zbura spre Marea Britanie pentru prestigiosul Wimbledon. Punem pariu că sârbului i-ar fi plăcut mai mult AMG-ul cu nuanță stridentă.

Mercedes-AMG GT S este propulsat de un motor V8 de 4.0 litri și poate ajunge la o viteză maximă de 310 km/h. Adică mult mai rapid ca serviciul lui Rafa Nadal.

Sursă foto: Tennis World USA.

Comentati?

Your email address will not be published.