PREZENTARE LIVE Mercedes-Benz X-Class – Numărând orele

,
1.52K 0

Ați numărat lunile, săptămânile, zilele și, în cele din urmă, orele, până la premiera mondială a primului pick-up din istoria Mercedes-Benz? Noi, cu siguranță, am făcut-o! Puțin a mai rămas până la cel mai așteptat moment al anului, pentru că mașina va fi prezentată în această seară! În mai puțin de 10 ore, vom ști totul despre X-Class. Așa că rămâneți pe recepție!

Până acum, știm că Mercedes-Benz X-Class va sta la aproximativ 20 de centimetri de sol, pe platforma fratelui japonez Nissan Navara, dar va fi propulsat de un motor V6 turbodiesel de 3.9 litri, de origine germană, care va expedia o putere de peste 200 de cai putere către toate roțile.

 

X-Class 2

Brand-ul german a prezentat deja un video teaser cu primul pick-up și, la această oră, îi pregătește debutul la Cape Town, Africa de Sud. Încă nu se știe dacă pick-up-ul va traversa Atlanticul pentru a înfrunta o concurență americană puternică. Dar cu siguranță, X-Class va ajunge în Africa, Europa și Asia.

Între timp, vehiculul este ascuns de ochii curioșilor, într-un garaj subteran, până în momentul prezentării. Puteți urmări live debutul oficial al noului Mercedes-Benz X-Class chiar aici, începând cu ora 20:14. Pe parcurs, vă vom aduce cele mai interesante detalii!

https://www.youtube.com/watch?v=MGk7QsinmKQ

Comentati?

Your email address will not be published.