O noapte în Europa Park

,
1.94K 0

Mercedes-urile au evadat în parc! Sunt libere să se plimbe pe aleile celui mai mare parc de distracții din Germania și al doilea cel mai mare după Disneyland-ul parizian.

Poate că vi se pare oarecum înfricoșător să vă plimbați în parc la miezul nopții. Dar acestor bolizi nu le este frică de nimic. Vă aducem cele mai interesante fotografii ale aventurii nocturne în Europa Park.

Taurul tocmai și-a făcut intrarea în arenă. Dar nu există niciun toreador. Toți au luat-o la goană când G-Class și-a făcut apariția.

Mike Crawat Photography

Sursă: Mike Crawat Photography

Dar ia stați puțin! Este cumva casa de turtă dulce a bunicii? Și de când conduce bunica un A 45 AMG?

A_45_1_ Europa Park

Limuzina germane S-Class se îndreaptă spre roller coaster, rulînd silențios pe aleile pietruite ale parcului german.

Europa Park 3

Cai putere și un cal negru. Ce echipă bună fac împreună! Alb și negru, se completează perfect, ca Yin și Yang.

Instagram user @thilow Europa Park

Instagram @thilow

SLS-ul AMG este gata de decolare. Aripile larg întinse. Pardon! Portierele larg deschise.

Europa Park 7 SLS AMG

Dacă tot s-a întunecat de-a binelea, poate ar fi cazul să facem și noi liniște și să vă lăsăm să vă bucurați de galleria foto care înfățișează niște mașini de poveste într-un tărâm de poveste.

Europa Park are nu mai puțin de 12 rollercoastere. Împreună cu alte atracții, parcul poate primi până la 50 000 de oaspeți în fiecare zi. Cinci milioane de vizitatori s-au bucurat de ceea ce oferă parcul în 2014, generînd un profit total de peste 300 de milioane de euro. Parcul este deschis pe tot parcursul anului.

Urmăriți clipul ca să decideți dacă vreți să vizitați parcul. Vă sfătuim, totuși, să vă lăsați mașina afară, în parcare.

Comentati?

Your email address will not be published.