O mașină galactică pentru un fotbalist galactic: Cristiano Ronaldo și-a luat S65 AMG Coupe

,
3.01K 0

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist al tuturor timpurilor. Primește 17 milioane de euro pe an de la Real Madrid și își poate permite cam orice. Ronaldo recunoaște produsele premium de la o poștă. Tocmai din acest motiv a achiziționat un Mercedes S65 AMG Coupe.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani, considerat – alături de Pele și Maradona – unul dintre cei mai valoroși fotbaliști care au pus vreodată piciorul pe minge, primește de la Real cu un milion de euro mai mult decât Lionel Messi, dar își cumpăra cam 10 mașini în plus față de rivalul său de la Barcelona. Cristiano Ronaldo tocmai și-a cumpărat un Mercedes S65 AMG Coupe.

S65 AMG Coupe Cristiano Ronaldo

Starul cu cele mai multe Like-uri pe Facebook, peste 105 milioane, triplu câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo adoră cifrele mari. Iar noul său vehicul AMG are tot ce-i trebuie ca să-l mulțumească. Mașina se laudă cu un motor biturbo V12 de 6.2 litri și 630 CP, care poate ajunge de pe loc la 100 km/h în 4,3 secunde și are o viteză maximă asemănătoare cu cea a fotbalistului pe gazonul de pe “Bernabeu” (exagerăm… puțin acum), 250 km/h. Automobilul este construit pentru a stabili standardele ca fiind cel mai puternic vehicul din segmentul său de piață. Și Ronaldo are cifre care bat recorduri, fiind cel care a ajuns cel mai repede la 100 de goluri în Primera Division și fiind fotbalistul cu cel mai mare număr de hat-trick-uri pentru Real Madrid, 31. Ei bine, și acest S65 AMG negru poate fi considerat un hat-trick.

S65 AMG este singurul automobile ultraperformant cu un motor cu 12 cilindri construit de producătorii de mașini premium din Germania și vine cu inovații care îl propulsează pe primul loc în topul confortului și singuranței. Suspensia AMG sport care are la bază tehnologia MAGIC BODY CONTROL, pentru a dribla denivelările drumului, vine ca dotare standard, însoțită de ROAD SURFACE SCAN, prima suspensie din lume cu “ochi”, pentru a vedea mai bine următorul Balon de Aur.

Conform unor informații încă neconfirmate, Ronaldo a plătit 244 000 de euro ca să achiziționeze bolidul. Fotbalistul l-a fotografiat imediat după ce i-a fost livrat și, mândru de noua achiziție, a postat fotografia pe Instagram. A doua zi, l-a luat deja la plimbare către Valdebebas, baza de antrenament a lui Real Madrid, aflată nu departe de capitala Spaniei.

Garajul lui Cristiano Ronaldo este plin de modele exclusiviste cu prețuri exorbitante, variind de la limuzine uriașe până la mașini sport extrem de agile. Dar ultima oară când își achiziționase un Mercedes a fost în 2010, când și-a luat un AMG SLS gullwing.

SLS AMG Cristiano Ronaldo

În orice caz, un Bentley Continental GT, câteva modele Forsche, vreo două Ferrari, un Rolls-Royce Phantom, un Bugatti Veyron și câteva Audi-uri și-au găsit un loc de parcare în garajul lui Ronaldo, care valorează aproximativ 6 milioane de euro.

Real Madrid a plătit 94 de milioane de euro ca să-l aducă pe fotbalist de la Manchester United în 2009, iar Ronaldo spune că ar vrea să joace pentru Real până la sfârșitul carierei. Îl înțelegem perfect.

În mai 2014, revista Forbes l-a instalat pe Cristiano Ronaldo pe primul loc în topul celor mai bine plătiți fotbaliști, câștigînd 73 de milioane de dolari din salarii, bonusuri și câștiguri din afara terenului. Ronaldo a semnat contracte de sponsorizare cu firme ca Emporio Armani, Coca-Cola, Fly Emirates și Tag Heuer.

Comentati?

Your email address will not be published.