O adolescentă trage un Mercedes cu părul

Demonstrație de forță cu un Mercedes-Benz E-Class în Maroc
,
1.54K 0

Asta înseamnă să-ți folosești capul cu adevărat! O tânără din Maroc și-a pus capul la contribuție, la propriu! A tractat un Mercedes-Benz de o tonă și jumătate cu o frânghie prinsă de păr. Și a făcut-o cu zâmbetul pe buze. Să sperăm că nu zâmbește pentru că a avut părul prea strâns! Momentul uluitor va fi difuzat într-un show TV, care poartă titlul “Cei mai talentați oameni din lume”.

Ikram Shalhi din Maroc a tractat un Mercedes-Benz pe o distanță de 10 metri pe un drum fără denivelări, folosindu-și doar părul și forța proprie, pentru a impresiona jurații dintr-un nou reality show care va fi difuzat în Germania, în această primăvară. Pentru a trage după ea limuzina germană de o tonă și jumătate, o frânghie a fost atașată părții din față a automobilului și legată apoi, de părul fetei.

Aplecîndu-se în față, strângînd din dinți, întindzînd brațele și încordîndu-și mușchii, tânăra Ikram reușește să urnească automobilul Mercedes-Benz E-Class centimetru cu centimetru, întaintînd cu pași foarte mici. În cele din urmă, reușește să mai prindă viteză. Spectatorii izbucnesc în aplauze și în urale, pentru a o încuraja.

Pulls Mercedes5

Când te uiți la ea, ai impresia – așa slăbuță cum este – că nu ar fi în stare nici măcar să aducă acasă sacoșa plină de cumpărături. Dar în realitate, pentru fata cu înfățișare fragilă, Ikram, un Mercedes-Benz E-Class a ajuns floare la urechi. Pentru cea care a început astfel de cascadorii la 9 ani, cea mai grea misiune a fost să tracteze un Range Rover, acum doi ani.

“Nici nu simt nimic când trag mașina după mine. Nu doare deloc. Sper doar să ajung cea mai puternică femeie din Maroc”, spune adolescenta cu mândrie.

Demonstrații publice de forță și curaj sunt, de multe ori, o atracție de stradă în Maroc, dar se întâmplă destul de rar ca o femeie să dovedească atâta forță.

Totul a fost filmat și urmează să fie difuzat pe 28 aprilie.

 

Sursă: Daily Mail.

Comentati?

Your email address will not be published.