Mercedes GLE 450 AMG Coupe. Un gigant traversează America

Mercedes GLE 450 AMG Coupe
,
1.61K 0

Cu un pas înaintea tuturor. Un pic mai rapid ca toți ceilalți. Fotograful german Paul Ripke a luat un Mercedes GLE 450 AMG Coupe la plimbare prin America. Mergem cu el? Avem suficient spațiu în acest SUV uriaș.

Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe l-a purtat pe Paul Ripke peste tot în America. Artistu a condus de-a lungul unor autostrăzi fără sfârșit, iar peisaje uluitoare i s-au derulat în fața ochilor.

Mercedes GLE 450 AMG Coupe

Cactușii din deșertul Colorado, lumea abandonată din Marele Canion din Nevada și chiar o frumusețe blondă stînd comod pe capote SUV-ului, ca să demonstreze că masivul GLE 450 AMG Coupe este comod atât la interior, cât și la exterior. Toate acestea fac parte din aventura trăită alături de SUV-ul Mercedes, tot drumul de la Dallas la Los Angeles. Dacă ar fi mers în linie dreaptă, Paul Ripke ar fi parcurs 2415 km, dar ruta sa a fost mai degrabă un zig-zag continuu prin statele americane.

Mercedes GLE 450 AMG Coupe

Motorul V6 de 3 litri cu 367 CP, cutia automată cu 9 trepte 9G-Tronic, suspensia adaptivă pneumatică, toate garantează viteză, siguranță și o călătorie liniștită în SUV-ul cu dimensiuni monumentale.

Mai întâi, lăsați-vă copleșiți de galeria foto, apoi aruncați o privire la testul realizat de Mercedesblog.ro cu un Mercedes GLE 450 AMG Coupe.

Aflați acum tot ce trebuie să știți despre Mercedes GLE 450 AMG 4Matic Coupe.

Comentati?

Your email address will not be published.