Mercedes-Benz își mărește gama compactă cu modele noi

,
1.29K 0

Mercedes-Benz a prezentat versiunea revizuită a modelului GLA la salonul auto de la Detroit. Pe durata evenimentului, s-a anunțat că brand-ul va extinde semnificativ familia de modele compacte.

Acest lucru este evident și din rapoartele jurnaliștilor revistei britanice Autocar, care au vorbit cu șefii Mercedes prezenți la salon. Informațiile confirmă planul de lansare a noilor modele, pe care vi l-am arătat deja.

Privind în partea inferioară a gamei Mercedes, vedem acum A-Class, CLA, CLA Shooting Brake, GLA și B-Class. A fost confirmat faptul că fiecare dintre acele mașini va primi un succesor. Există și zvonuri referitoare la faptul că CLA Shooting Brake nu va mai reveni după această generație. Dar nu sunt doar vești proaste pentru iubitorii mașinilor practice.

Familia compactă Mercedes-Benz se va extinde și cu o limuzină cu patru uși, care se va poziționa în cadrul gamei lângă CLA. Limuzina va trebui să rivalizeze cu Audi A3 Sedan și cu viitorul sedan BMW Seria 1. Piața chineză va primi, în cele din urmă, o variantă cu ampatament lung.

În plus, familia se va extinde cu un crossover în genul BMW-ului X1. Denumit GLB, acel model ar trebui să umple spațiul gol dintre GLA și GLC.

VEDEȚI AICI ÎNTREGUL PLAN DE LANSARE A NOILOR MODELE

Comentati?

Your email address will not be published.