Mercedes-Benz GLE Coupe și G-Class – mașinile din Jurassic World

,
2.08K 0

Mercedes-Benz revine la Hollywood,  producătorul german de mașini de lux fiind principalul partener auto în cea de-a patra producție a seriei extrem de profitabile Jurassic Park, Jurassic World, care va rula în cinematografe începând cu 12 iunie 2015.

Plasarea de produse în mult așteptatul film „Jurassic World” se va materializa sub forma noului Mercedes-Benz GLE Coupe, model ce joacă un rol principal, alături dinozaurii consacrați, dar și de personajele umane, interpretate de Chris Pratt și Bryce Dallas Howard. Mai mult decât atât, noul G-Class facelift joacă și el un rol important în producția Jurassic World.

„Prezentarea noului GLE Coupe în filmul Jurassic World a venit ca o consecință firească a dorinței noastre de a continua parteneriatul cu Mercedes,” a spus producătorul Frank Marshall. „Fanii vor observa faptul că vehiculele prezente în acest film sunt soluțiile optime de transport în parcul tematic complet funcțional, pe care l-am creat special pentru Jurassic World.”

Modelul ales de Mercedes-Benz pentru triumfala sa revenire pe marele ecran este noul GLE450 AMG 4Matic Coupé. Proaspat lansat la Salonul Auto de la Detroit NAIAS 2015, starul din „Jurassic World” este primul membru al noi game de performanță entry-level AMG Sport.

Citește aici prezentarea noilor Mercedes-Benz GLE Coupe și GLE Coupe 450 AMG.

Un prototip de preserie, special creat pentru filmări, va putea fi văzut în decorul tropical din lumea Jurassic World, în scenele de acțiune din off-road. Printre locațiile de filmare se numără inslulele hawaiene Oahu și Kaua’i și o facilitate NASA din New Orleans, unde au fost luate măsuri drastice de siguranță.

Nu este prima oară când nemții de la Mercedes-Benz se implică în seria Jurassic Park. Colaborarea cu Universal Pictures, producătorul filmului, a început în urmă cu douăzeci și doi de ani, în 1997 a început campania de promovare a primei generații M-Class debutand, practic, cu aparitia de succes din cea de-a doua parte a seriei, „The Lost World: Jurassic Park”.

Comentati?

Your email address will not be published.