Mercedes-Benz Citaro este Autobuzul anului 2014

Mercedes-Benz Citaro
,
1.6K 0

Cel mai bine vândut autobuz construit de Mercedes-Benz, modelul Citaro, a înregistrat 85% din totalul punctelor, în cadrul unui test comparativ realizat cu ocazia competiţiei anuale International Bus & Coach. Astfel, modelul Citaro ridică ştafeta în segment şi setează noi standarde de eficienţă şi siguranţă pentru pasageri.

Câştigătorul de anul acesta, modelul Mercedes-Benz Citaro, a înregistrat cel mai mic consum de carburant, în ciuda performanţelor înalte înregistrate. Fiind cel mai de succes autobuz urban, Citaro este alegerea ideală când vine vorba de achiziţionarea unui autobuz. Mai multe decât atât, toate investiţiile făcute de Daimler se dovedesc acum profitabile.

IBC-Award 2014

Concursul International Bus & Coach are loc în fiecare an şi este organizat de revista Bus Fahrt. Pentru o mai bună comparaţie, condiţiile impuse de juriu au fost strict specificate: autobuze cu podeaua joasă, cu o lungime de 12 metri şi aproximativ 300 CP. Scopul acestui test a fost verificarea nivelul de confort al pasagerilor, dar şi al şoferului. După un test de 3.500 km şi numeroase inspecţii individuale amănunţite, juriul a încoronat modelul Mercedes-Benz Citaro ca fiind cel mai bun autobuz urban la ora actuală.

Ceilalţi competitori care au luat parte la IBC 2014 au fost:

MAN Lion’s City

Scania Citywide

Solaris Urbino 12

VDL Citea SLF 120

 

Comentati?

Your email address will not be published.