Premiul Eurostar pentru Dieter Zetsche

,
1.15K 0

Publicaţia Automotive News Europe a acordat premiul Eurostar 2014 lui Dieter Zetsche, pentru îmbunătăţirea cu succes a strategiei. Dr. Klaus Zehender, membru în Divisional Board of Mercedes-Benz Cars, Procurement and Supply au primit încă un premiu din partea publicaţiei auto.

Conform unui studiu realizat de publicaţia Automotive News Europe, Mercedes-Benz a primit punctajul maxim din partea a 100 de furnizori, pentru implementarea tehnologiilor împreună cu partenerii. Daimler AG a fost singurul producător de maşini care a primit două premii din partea publicaţiei auto în cadrul ediţiei de anul acesta.

Mai mult decât atât, Dieter Zetsche a spus că „până în 2020, vom lansa unsprezece modele noi care nu vor avea niciun predecesor pe piaţă, în timp ce vom continua ofensiva hibridelor”. Mai mult decât atât, preşedintele Mercedes-Benz a mai afirmat că până în 2017, încă nouă modele Plug-In vor lua cu asalt piaţa, pe lângă modelul S-Class Plug-In Hybrid, care a fost deja lansat.

Dieter Zetsche

Publicaţia Automotive News Europe a scos în evidenţă expansiunea Mercedes-Benz în segmentul modelelor compacte. Pe lângă asta, introducerea noilor modele a condus la creşterea vânzărilor cu 12,3%, la 1,032,410 unităţi vândute în primele opt luni ale acestui an.

Publicaţia auto recomandă limuzina S-Class care împinge limitele tehnologiei, reprezentând, practic, vârful ingineriei tehnologice pentru Mercedes-Benz.

Automotive News Europe a mai acordat încă 14 premii Eurostar pentru diferite categorii anul acesta. Sondajul a fost realizat electronic, din aprilie până în mai 2014, de câtre firma de audit şi consultare Deloitte, la cererea publicaţiei Automotive News Europe. Daimler a primit punctajul maxim pentru segmentul maşinilor pentru pasageri în iunie, dar şi premiul pentru producătorul de maşini de top  în ceea ce priveşte managementul inovaţiei în colaborare cu furnizorii.

Comentati?

Your email address will not be published.