Mercedes-Benz Antos 2536 L, visul oricărui colector de reziduuri

,
1.69K 0

Mercedes-Benz a anunțat apariția noului vehicul de colectare a gunoiului Antos 2536 L, un camion de nouă metri lungime şi 26 de tone, cu trei punţi.

Cele mai importante vești par cele referitoare la implementarea transmisiei automate cu 12 trepte de la Mercedes, G 211 PowerShift. Schimbarea automată a treptelor este cu adevărat utilă și practică, un aspect lăudat de către experții în colectarea de reziduri.

Puterea vine de la un motor OM 470 Euro VI de 265 kW (360 CP), care acționează și o presă pentru compactare, care începe să se rotească în corpul rezervat depozitării rezidurilor, la atingerea unui buton, imediat ce tomberoanele suspendate în mecanismul basculant din spatele camionului încep ascensiunea.

Cu o lățime de 2.30 m, cabina este configurată tipic pentru domeniul de distribuție, în timp ce aerodinamica superioară ajută la reducerea consumului. Scaunul comod al șoferului, cu arcuri pneumatice, este doar una dintre calitățile cabinei M ClassicSpace de lungime medie. Spațiul de lucru oferă libertate de mișcare, în timp ce toate comutatoarele și butoanele sunt amplasate convenabil. Totul este la îndemână și există și un spațiu de depozitare ușor accesibil lângă consola centrală, în dreapta, lângă scaun.

antos

În afară de spațiile de depozitare pentru haine groase și băuturi calde, Antos mai oferă un element tehnic care asigură confortul adițional pe timp de toamnă și iarnă: sistemul de utilizare a căldurii reziduale, care folosește căldura de la motor pentru a menține o temperatură plăcută în cabină.

Alte patru motoare ultra moderne cu șase cilindri în linie şi 16 clase de putere de la 175 kW (238 CP) până la 460 kW (625 CP) pot fi oferite, alături de transmisia manuală de la Mercedes PowerShift 3 cu opt sau douăsprezece trepte de viteză, dar și o echipare specială cu 16 trepte perfect etajate.

În plus față de funcția Stability Control Assist oferită standard, clienții își pot configura camionul Antos conform propriilor preferințe, adăugînd Proximity Control Assist, care include funcția stop-and-go, Lane Keeping Assist, Attention Assist și Active Brake Assist 3. Fiind expert în operațiuni de distribuție de tonaj mediu, Antos oferă calitate, eficiență și, mai ales, o manevrabilitate superioară.

 

Comentati?

Your email address will not be published.