Mercedes-Benz AMG GT şi paleta sa de culori

,
3.36K 0

Conform declaraţiilor oficialilor Mercedes-Benz, noul model de performanţă AMG GT, ce va înlocui vechiul SLS AMG, va fi disponibil în 8 culori exterioare.

Prezentat la începutul acestei luni, noul Mercedes-Benz AMG GT se distinge printr-un aspect exterior mai degrabă agresiv, dar care inspiră eleganţa caracteristică producătorului de maşini de lux. Mercedes-Benz încă nu a dezvăluit numele oficiale ale culorilor, dar din imagini putem observa o paletă de culori formată din nuanţe de negru, roşu închis, roşu, gri, argintiu, alb, albastru şi galben.

Modelul de performanţă are nevoie de 3.8 secunde pentru a atinge 100km, la o viteză maximă de 310 km/h, datorită construcţiei sale uşoare, rezultată din combinarea componentelor din oţel cu cele din aluminiu şi magneziu, ceea ce înseamnă că modelul german cântăreşte doar 1.540 kg . Noul AMG GT impresionează din punct de vedere tehnic, datorită unui motor supraalimentat de 4 litri, ce produce 462 CP şi un cuplu de 600 Nm. Versiunea de top, mai exact AMG GT S se remarcă prin cei 510 CP şi cuplul de 650 Nm.

image001

În funcţie de stilul preferat de condus, poţi alege între următoarele moduri: Controlled Eficiency, Sport, Sport Plus şi Individual Mode. De asemenea, şoferul poate opta pentru transmisia manuală atunci când se selectează modul Manual.

Mercedes-Benz AMG GT va fi lansat la începutul anului viitor, dar trebuie să mai ai răbdare dacă vrei să ştii preţul de bază al modelului.

Comentati?

Your email address will not be published.