Mercedes-AMG G63 RED – Această mașină e în flăcări

,
1.68K 0

Cât de roșu este prea roșu? Am văzut deja G-Class-ul de la Mercedes în culori cum ar fi roz și chiar violet. Așa că un roșu aprins nu ar fi prea țipător în comparație cu acele culori. Dar totuși, să vopsești un vehicul construit cu scop militar în roșu, oare nu l-ar transforma într-o… mașină de pompieri? Cu siguranță, acest SUV arată de parcă a luat foc deja!

Acest Mercedes-AMG G63 RED de un roșu aprins este creația companiei de tuning TopCar Design din Rusia, care a transformat în realitate dorința unui oligarh rus. Omul a cerut roșu și a primit mai mult decât a sperat. Evident, clientul lor, stăpânul lor!

Compania de tuning s-a dat peste cap să facă această mașinărie să arate de parcă ar fi în flăcări. Mercedes-AMG G63 RED este îmbrăcat într-un body kit Hamann Spyridon. Mai lată, mai coborâtă și arătînd mai incendiară ca niciodată, această “mașină de pompieri” AMG vine cu bare noi, o capotă sport ventilată, dar și câteva detalii albe, cum ar fi oglinzile, difuzorul de aer și pragurile laterale.

Mercedes-AMG G63 RED

Pompa de apă – ah, pardon, ne-am lăsat duși de val – țevile de evacuare au fost mutate în lateral, iar roata de rezervă a dispărut din peisaj. Pentru a completa această înfățișare super fierbinte, TopCar Design a urcat torța motorizată pe jante AMG cu finisaje alb-roșii.

Clientul nu a cerut un plus de putere, așa că pare mulțumit cu ceea ce îi oferă deja motorul V8 biturbo de 5,5 litri, în stare să dezvoltte 571 CP și să ajungă de la 0-100 km/h în 5,4 secunde.

Mercedes-AMG G63 RED

La interior, flăcările au fost domolite, se pare, pentru că o combinație sport de piele perforată nappa roșie și neagră, în locul celei de aligator folosite de obicei de ruși, pare să se potrivească interiorului acestui Mercedes-AMG G63 RED.

 

Comentati?

Your email address will not be published.