Florida într-un Mercedes-Benz CLA

,
1.58K 0

Vara s-a terminat, dar sunt zone în lume unde rămâne pentru totdeauna. Dincolo de zgârie-norii de sticlă și oțel ai orașului vibrant, se află plaja cu nisip fin a Floridei.

Autrostrada de Peste Mări unește insulele coastei Floridei, Isla Morada, Boca Chica și Rodriguez Key, ca pe perlele unui șirag. Mercedes-Benz CLA gonește prin ele, îndreptîndu-se spre o lume care este și nouă, și veche, în timp ce pasagerii automobilului inspiră prospețimea aerului de Caraibe.

Mercedes-Benz CLA Florida 4

CLA-ul ajunge în cel mai sudic punct al Statelor Unite continentale. Pentru unii, ar putea să pară sfârșitul drumului. Dar pentru alții, acest sfârșit este doar un început: apele turcoaz ale Golfului Mexic se topesc în cerul cu aceeași nuanță. Iar cea mai interesantă parte a drumului abia acum începe: este vorba despre “Podul de 7 Mile”, care leagă insulele de continent, împărțind Pacificul în două.

Pe măsură ce se apropie de Cuba, pentru călătorii din Mercedes-Benz CLA, senzațiile floridiene se transformă în arome cubaneze. Briza caldă, urme de pași în nisip, salutul zgomotos al pescărușilor și, mai presus de orice, cafea pe terasa unei bătrâne case victoriene, departe de nebunia orașului. Ce și-ar putea dori mai mult?

Dacă numele Key West vă sună cunoscut, aveți reptate să vi-l amințiți. De-a lungul timpului, orașul i-a atras pe cei mai boemi dintre artiști. Celebrul scriitor Ernest Hemingway a trăit acolo vreme de zece ani, începînd cu 1928, găsind inspirație și provocări pentru a-și continua munca. În zilele noastre, casa sa este un muzeu și un adăpost pentru peste 40 de pisici polidactile (cu șase degete). Câteva dintre ele sunt chiar urmașele pisicii lui Hemingway.

Ne urcăm în mașină să ne întoarcem în nord sau petrecem această toamnă în sud?

Sursă: Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.