Faceți cunoștință cu taximetristul perfect! Ar merge și la sală pentru voi! Video

Mercedes-Benz 280 SE 4.5 litri în "Style Profiles"
,
1.51K 0

Ea urcă într-un Mercedes-Benz 280 SE. El este taximetristul ei pe ziua de astăzi. Până acum, toate bune. Mercedes-Bnez le oferă șoferilor de taxi câteva idei pentru a obține punctaj maxim în aplicația pentru smartphone mytaxi. Clipul este episodul cu numărul 5 din seria “Style Profiles” de la Mercedes-Benz.

Mercedes-ul albastru cu motor de 4.5 litri pleacă la drum. Taximetristul, Kash Abdulamalik, încearcă să facă o impresie bună și să demonstreze că se pricepe la conversație.

– Am văzut că porți echipament de fitness. Ești cumva instructor de fitness?

–  Nu, de fapt, sunt model, dar am un stil de viață active, iar hainele mele sunt chiar făcute de propria mea companie. Sweat.

Taximetrist Adrianne Ho

Fata care stă pe bancheta din spate a Mercedes-ului său este nimeni alta decât un guru al fitnessului, Adrianne Ho, care și-a și lansat propria linie de echipament sportiv și promovează stilul de viață activ. Pentru a o impresiona și mai mult, Kash îi oferă distracție la bordul mașinii sale. Așa că începe să cânte. Poate că ar trebui să sărim peste acest punct al ghidului care îi învață pe șoferi cum să ofere cea mai bună companie. Poate că, până la urmă, nu a fost o idee așa bună.

Oferă-i băuturi speciale. Șoferul îi oferă fetei ceva de băut, dar spune că el preferă cu totul altceva.

Fă orice pentru client. Ea îl roagă pe șofer să intre cu ea ca să o ajute să care ceva și evident, el nu poate spune nu modelului născut în Canada, cu origini exotice în China.

Șoferul încearcă și să găsească puncte comune.

– Faci sport? întreabă ea.

– Se spune despre mine că aș face sport. Îmi scot câinele la plimbare des.

Taximetrist fitness

Dar se pare că bruneta crede că șoferul ei poate mai mult de atât, așa că, la finalul clipului, taximetristul apare pedalînd de zor la sala de fitness, alături de clienta lui și de prietenele ei. Asta înseamnă să faci totul pentru client. Așa că, dacă nici după această întâmplare nu este cotat ca un taximetrist de cinci stele, nu va mai fi niciodată.

Comentati?

Your email address will not be published.