Cumpărături de ultimă oră – Darurile Mercedes-Benz

,
1.36K 0

V-ați săturat de mall-uri? Ați obosit să intrați dintr-un magazine într-altul și să nu găsiți cadoul potrivit? Cu 10 zile înainte de Crăciun, darurile Mercedes-Benz v-ar putea salva Sărbătorile.

Doamnelor, vă rugăm să închideți ochii. Ceea ce urmează, este doar pentru partenerii dumneavoastră. Despre ce este vorba? Veți afla puțin mai târziu.

Un ceas “Sport Fashion” ar face-o să zâmbească pe sportiva din viața ta, în ziua de Crăciun. Sau poți alege ceasul “Classic” pentru doamnele cu un stil rafinat.

Darurile Mercedes-Benz

Sau poate ar prefera bijuterii? Atunci brățara norocoasă “Barcelona”, cu medalioane înfățișînd un soare, o semilună și o stea, toate cu elemente Swarosvki, se poate regla în jurul încheieturii doamnei tale.

Dacă vrei să-i propui să se mute la tine, dar încă nu te-ai gândit cum să o faci, îi poți da cheile de la casă însoțite de brelocul “Saint-Tropez”, care prezintă, de asemenea, cristale Swarovski.

Este tare frig afară și are nevoie să știe că îți pasă de sănătatea ei la fel de mult de modu în care arată. O eșarfă croșetată sau una de mătase, o căciulă împletită sau chiar o geantă, pentru că nu are niciodată prea multe, ar fi, de asemenea, idei bune. Mercedes-Benz oferă și ojă premium roșie sau gri, cu aspect de vopsea auto, dar țineți minte: nu va ajuta pe nimeni să manevreze volanul mai bine decât o face deja.

A venit acum rândul domnilor să-și îndrepte atenția în altă direcție, în cazul în care soțiile sau iubitele ar putea fi inspirate de ceea ce urmează să le arătăm.

Se spune că acel “Sunt gata în 5 minute” rostit de femei echivalează cu acel “Ajung în 5 minute” spus de bărbați. Așa că, pentru a-i ajuta să știe exact cât înseamnă 5 minute, un ceas cronograf “Business”, unul “Classic Retro Gold” sau unul “Elegant Basic”, în funcție de stilul celui care îl primește, ar fi darul perfect.

Darurile Mercedes-Benz

Un portofel “Vintage Star” ar fi o idee la fel de bună pentru fanii mașinilor retro. Portofelul vine îmbrăcat în același gen de piele și vâscoză care îmbrăca scaunele unui Mercedes-Benz 280.

Dacă domnul din viața dumneavoastră preferă stilul ultra-elegant, atunci butonii “Classic” l-ar bucura enorm în ziua de Crăciun. Aceștia imită forma unui schimbător în genul celui de la mașina sport 300 SL, avînd un diametru de 1,5 centimetri.

Și a venit cel mai important moment, pentru că ziua Crăciunului îi are în prim plan pe copii. Cu siguranță ar sari în sus de bucurie să primească sania Bobby-Benz. Dar dacă preferă un dar pe care îl pot folosi oricînd, ce ziceți despre camionul Actros, pentru copii de peste 18 luni?

Darurile Mercedes-Benz

Camioanele Arocs, fiecare construite manual din peste 50 de piese, dar și un GLA cu telecomandă la scară 1:14, le-ar da de lucru micuților de sărbători.

Pentru fetițe, există ursulețul “Classic”, cu o înălțime de 35 de centimetri și o eșarfă colorată.

Acum chiar că simțim spiritul Crăciunului!

Comentati?

Your email address will not be published.