Este mult prea cald în oraș în acest miez de vară. Zilele caniculare ne îndeamnă să fugim către zone mai prietenoase, acolo unde nu sunt blocaje în trafic, nici efect de seră, nici smog. Dar cum vă sună o călătorie în Alpi? Ar fi Austria o destinație bună? Cu siguranță depinde și de modul în care ajungeți acolo.

Călătoria este mai importantă decât destinația, spunea o melodie. Așa că faceți-vă bagajele, numărați-vă membrii familiei. Toată lumea are loc în Mercedes-Benz V-Class.

Mercedes-Benz V-Class 3

Mercedes-Benz a făcut un experiment în Austria, într-o stațiune de munte aflată foarte aproape de granițele cu Germania și Italia. Au pus o familie de cinci persoane într-un Mercedes-Benz V-Class și au lăsat-o să se plimbe prin paradisul verde din mediul rural austriac.

În stațiunea montană Zell am See, copiii devin meșteri pricepuți, făcîndu-și singuri pălării din lână. Se transformă apoi în arcași iscusiți, trăgînd săgeți spre o țintă fixă. O tură cu bicileta în off-road și rafting-ul sunt activități doar pentru curajoși. Așa că le încearcă și pe acestea.

Mercedes-Benz V-Class 4

Mașina face timpul să zboare, pur și simplu, de la o activitate la alta, oferind pasagerilor confortul unei limuzine și spațiul unui van, toate într-un singur vehicul: the Mercedes-Benz V-Class.

Mereu la drum, se îndreaptă apoi spre o zonă de plajă pentru a se bronza și pentru a înota în lacul de munte, chiar înainte de un prânz revigorant într-un restaurant care le dă ocazia să testeze bucătăria locală.

Două hoteluri s-au aliat cu Mercedes pentru a oferi acest test drive special cu un V-Clas pentru întreaga zi și fără nicio taxă. Dumneavoastră ce aveți de gând weekend-ul acesta?

https://www.youtube.com/watch?v=nKFSYYG6OD8

Comentati?

Your email address will not be published.