Un autobuz Mercedes provoacă haos pe autostradă în Istanbul

,
1.18K 0

Unsprezece persoane au fost rănite pe o autostradă ultra-aglomerată din Istanbul, după ce șoferul a pierdut controlul unui autobuz Mercedes și a părăsit banda rezervată vehiculelor pentru transporturile de persoane. Se pare că cel aflat la volan a intrat într-un conflict cu un pasager. Călătorul l-a atacat cu umbrela puțin înainte ca acesta să lovească trei mașini pe autostradă.
Pasagerul a intrat în conflict cu șoferul Recai Türkoğlu, în privința deschiderii ușilor la stația precedentă, în jurul orei 8:30 în această dimineață.

Autobuz Mercedes

Martorii susțin că pasagerul, al cărui nume a fost comunicat doar parția de către autorități, Murat A., l-a lovit pe șofer în cap cu o umbrelă. În urma loviturii, acesta a pierdut controlul vehiculului. Autobuzul a părăsit banda și a intrat în plin  în trei mașini și într-un alt autobuz, înainte de a se opri.

Unspreze persoane, inclusiv șoferul autobuzului, au fost rănite în urma impactului, dar niciuna nu a suferit răni grave, au declarat paramedicii. Toți cei unsprezece au fost internați. Agresorul a ajuns la poliție și urmează să fie anchetat. Forțele de ordine au avut nevoie de două ore pentru a degaja traficul în zona și așa aglomerată.

Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, dar și de televiziunile locale, arată că cel puțin trei mașini au fost zdrobite de greutatea autobuzului Mercedes.

Comentati?

Your email address will not be published.