Cere-i Mercedes-ului tău ce vrei – Iată cum funcționează aplicația Voice-Control

,
2.46K 0

Cum este vremea la Paris? Unde pot să schiez astăzi? Unde pot găsi un restaurant vegan? Imaginați-vă că mașina dumneavoastră are răspunsuri la orice întrebare, indiferent de limba în care este întrebată!

Noua aplicație Voice Control pentru Mercedes-Benz Apps vorbește mai multe limbi, face previziuni meteorologice pentru destinația aleasă, navighează către diverse puncte de interes și chiar oferă muzica cerută în mod spontan. Tango, Vivali, muzică tradițională specifică fiecărei locații, orice îi cereți, veți primi! Hm… nu, nu face cartofi prăjiți!

Mercedes-Benz a invitat câțiva oameni cărora această aplicație le era total necunoscută. Au urcat la bordul unui Mercedes CLA, dotat cu acest tip de comandă vocală. Și au fost surprinși să vadă că mașina poate găsi rapid un răspuns la orice întrebare i-ar putea pune, fie că întreabă în engleză, italiană, germană sau… cu o voce de copil.

„Mă simt ca acasă! Mașina îmi vorbește în limba mea. Este senzațional!”, spune un italian, după ce verifică prognoza meteo la Cagliari.

Aplicația de comandă vocală învață stilul de vorbit al șoferuli și oferă acces facil la sistemul Comand Online. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul pentru activarea aplicației, aflat pe volanul Mercedes-ului. Sistemul este foarte intuitiv, dar este recomandat să fie liniște deplină în cabină.

Comentati?

Your email address will not be published.