Celebritatea aduce răsplata: Mercedes-ul lui Michael Schumacher e de vânzare

,
1.31K 0

Mercedes-ul lui Schumi este acum de vânzare la Berlin. Mercedes-ul E 55 AMG T-Model argintiu a fost construit în 1998, iar primul său proprietar a fost nimeni altul decât legendarul pilot de Formula 1 Michael Schumacher.

Prețul de pornire? 119.950 de euro. Ce face acest Mercedes să fie un obiect de preț? Simplu: totul i se datorează fostului său proprietar celebru. Și distanța parcursă până acum este la fel de generoasă, kilometrajul arătînd 198.000 km. Înmatriculată în Elveția, mașina a fost vândută în iulie 1998, are inspecția tehnică făcută de curând, reviziile la zi și este bine întreținut. Vehiculul a trecut și printr-o inspecție care a inclus și sistemul de frânare.

În privința dotărilor, acest break AMG nu duce lipsă de nimic. Lista de dotări începe cu sistemul Navi APS 30 și se încheie cu funcția de control vocal LINGUATRONIC. Aer condiționat automat și alarmă, Parktronic și un sistem audio de la Bose, suspensie sport și jante din aliaj, toate sunt incluse. Cireașa de pe tort? Tapițeria din piele designo în alb și negru.

schumi-e55-t-modell

Se pare că motorul AMG cu opt cilindri și 354 CP și cutia automată sunt intacte. Mașina se încadrează în normele de poluare Euro 4.

Sursă: Autobild.de

 

Comentati?

Your email address will not be published.