Cele mai noi poze spion cu Mercedes GLS facelift

Mercedes GLS
,
2.27K 0

Mercedes-Benz va reîntineri cel mai mare SUV al său până la sfârșitul acestui an. Cu această ocazie, numele va fi schimbat în Mercedes GLS, conform noilor denumiri ale modelelor.

Vă prezentăm cele mai noi pozele spion ale viitorului Mercedes GLS-Class facelift 2015, cunoscut până acum sub denumirea de GL, model care va fi disponibil de la sfârșitul acestui an, la puțin timp după GLE facelift (fostul ML).

Camuflajul ce acoperă partea frontală și cea din spate ne arată principalele modificări care au fost aplicate barei față și spate, grilei frontale și farurilor, ce vor adopta linia de design de la GLE Coupe.

Conform informațiilor primite, gama de motorizări va rămâne în continuare neschimbată. GLS-ul este unul dintre puținele modele Mercedes-Benz care va oferi aceeași gamă de motorizări, atât în Europa, cât și pe piața americană:

  • V6 3.0 litri, turbodiesel pentru GLS 350 BlueTec 4Matic (240 CP pentru SUA și 258 CP pentru Europa)
  • V6 3.0 litri, bi-turbo pentru GLS 400 4Matic (333 CP în Europa) și pe GLS 450 4Matic (362 CP pentru SUA)
  • V8 4.7 litri bi-turbo pentru GLS 500 4Matic(408 CP în Europa) și pentru GLS 550 4Matic(429 CP pentru SUA)
  • V8 5.5 litri bi-turbo pentru GLS 63 AMG (557 CP în Europa și 550 CP în SUA)

Mercedes-Benz GLS facelift va primi, de asemenea, trenul de rulare adaptiv lansat pe GLE Coupe și care va fi disponibil din această vară și pe GLE facelift.

Conform anumitor rapoarte, viitorul GLS va fi cel de-al doilea model din gama Mercedes-Benz care va primi și versiunea de lux Maybach. O versiune Maybach nu ar fi ceva surprinzător, datorită faptului că GLS este versiunea SUV care face parte din familia S-Class, iar Mercedes-Benz trebuie să ia în considerare un posibil competitor pentru viitorul SUV Bentley și pentru BMW X7, care a fost deja confirmat pentru producție în 2018.

Mercedes a anunțat deja prețurile pentru noul GLE Coupe, care va fi comercializat începând cu luna iunie, GLE facelift va urma două luni mai târziu, iar GLS ( noua denumire indică faptul că GL aparține gamei S-Class) va fi disponibil de la sfârșitul acestui an.

Poze: Automedia

Comentati?

Your email address will not be published.