Cea mai nouă stea din Transformers The Last Knight este Mercedes-AMG GT R

,
1.41K 0

Mercedes-AMG GT R se alătură distribuției din Transformers – The Last Knight, cea mai recentă apariție în populara franciză cinemtografică. Rolul a fost confirmat de însuși regizorul peliculei, Michael Bay.

La scurt timp după premiera sa, care a avut loc la Goodwood, cea mai tare mașină de la Mercedes-AMG, GT R a ajuns deja pe prima pagină a ziarelor de la Hollywood, acolo unde se pregătește să debuteze pe marile ecrane într-un mod răsunător. Dacă ruda sa mai umilă, Mercedes-AMG GT S, a primit un rol în Fast 8, viitoarea producție a seriei “Furios și iute”, GT R a ales o serie și mai tare: Transformers.

GT R va juca rolul unui Autobot pe nume ‘Drift’, un robot cu un comportament de Samurai, căruia îi va da voce actorul Ken Watanabe, cunoscut din Batman Begins și Inception. În filmul anterior, Transformers – Exterminarea, autobotul Drift a fost interpretat de un Bugatti Veyron Gran Sport albastru.

Date fiind predilecția lui Michael Bay pentru cifre octanice mari și pentru efecte speciale fără limită, Mercedes-AMG GT R este pregătit de o călătorie pe cinste, care ar trebui să ne facă fericți pe noi, fanii Mercedes. GT R se alătură unei distribuții impresionante, și anume Ford Mustang 2016, Chevrolet Camaro 2017 și o grămadă de supercar-uri Lamborghini și Ferrari. Transformers The Last Knight va avea premiera anul viitor, pe 23 iunie.

Comentati?

Your email address will not be published.