Cățel la bord – V-Class debutează pe marile ecrane într-o animație 3D

Mercedes-Benz V-Class
,
1.44K 0

A sosit momentul să vă chemați copiii în fața ecranelor. Ceea ce urmează este atât pentru ei, cât și pentru dumneavoastră. Mercedes-Benz V-Class își face debutul pe marile ecrane în animația 3D „Aventurile lui Snoopy și Charlie Brown”. Filmul va ajunge pe marile ecrane cu puțin timp înaintea Crăciunului, pe 23 decembrie. 

Prietenia dintre modestul Charlie Brown și dragul său beagle Snoopy este la fel de mare ca mașina lor, un Mercedes-Benz V-Class. În film, ca și în viața reală, cu cât mai mulți, cu atât mai bine, așa că Snoopy și toți prietenii săi, Lucy, Linus și ceilalți din gașcă, își fac, în sfârșit, debutul pe marile ecrane, într-o animație 3D intitulată „Aventurile lui Snoopy și Charlie Borwn”.

Snoopy Mercedes-Benz V-ClassSimpaticul beagle Snoopy, zis „Flying Ace” (“Asul zborului”) și prietenii săi se aventurează într-o misiune fantastică, în care îl au de înfruntat pe marele dușman, Baronul Roșu, dar și de cucerit inima Fetiței Roșcate, care l-a făcut pe Charlie Brown să se îndrăgostească lulea, încă din momentul în care a zărit-o. A fost, pentru ei, dragoste la prima vedere, exact așa cum a fost și când au văzut Mercedes-ul V-Class, un van suficient de spațios încât să-i poată primi pe micii prieteni, cu visurile lor cu tot.

De la creatorii filmelor „Ice Age”, „animația Aventurile lui Snoopy și Charile Brown” are misiunea să demonstreze că orice personaj, oricât de ghinionist și umil, are momentul său de glorie. Clipul care promoveză atât Mercedes-ul V-Class, cât și animația 3D va fi difuzat de către televiziunile din Germania începînd cu 5 decembrie, aproximativ două săptămâni înainte ca filmul să ajungă în cinematografe.

“Suntem încântați că V-Class își face apariția în noul film despre Snoopy și Charlie Brown. Suntem convinși că V-Class se potrivește perfect cu această animație distractivă dedicată atât adulților, cât și celor mai mici dintre spectatori. Familiile, în mod special, pun la mare preț siguranța, dar și spațiul confortabil, combinat cu un design dinamic”, spune Nicolai Berger, șeful Departamentului de Comunicare de la Mercedes-Benz Vans, înaintea lansării animației studioului 20th Century Fox.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_gQmIaPzP8k

Comentati?

Your email address will not be published.