Un SLS AMG a ajuns la fiare vechi. Șoferul a scăpat nevătămat

,
1.8K 0

Sfâșietor. Și deprimant. Să faci praf un Mercedes-Benz SLS AMG. Și totuși, s-a întâmplat. Actorul turc Tolga Cevik și-a transformat bolidul într-o rablă într-o noapte în Istanbul.

Sunt peste 14 milioane de locuitori în Istanbul. Orașul turc a fost desemnat cel mai aglomerat din lume și, conform Indexului de Trafic comandat dat TomTom, locuitorii săi irosesc aproximativ 125 de ore în trafic în fiecare an.

Poate credeți că în orașul care se întinde pe două continente, între Marea Marmara și Marea Neagră, șoferii nu au nicio șansă să atingă viteze prea mari. Dar noaptea, totul se schimbă, iar riscul accidentelor provocate de oameni săturați de blocajele rutiere de peste zi crește vertiginos.

sls-amg-crash-turkey-2

Viteza excesivă și un stil lamentabil de condus. Sunt suficiente ca să trimită o super mașină la fiare vechi. Șoferul, un actor celebru în Turcia, Tolga Cevik, a scăpat teafăr și nevătămat, dar nu putem spune același lucru despre mândria lui și cu atât mai puțin, despre mașină. Acum nu i-a rămas decât să adune de pe șosea bucăți din mașina făcută praf.

Și cu siguranță, nu va fi chiar floare la ureche să găsească una la fel, pentru că SLS AMG nu se mai produce din 2010, pentru a face loc fratelui mai ușor și mai ieftin Mercedes-AMG GT. SLS AMG a fost disponibil în două versiuni de caroserie, un coupe cu două uși și un roadster cu două uși, cu acoperiș din textil.

sls-amg-crash-turkey-3

SLS AMG este propulsat de un motor V8 de 6,2 litri, în stare să dezvolte 563 CP (420 kW) și un cuplu de 650 Nm. Supercarul SLS AMG Coupe Black Series venea cu o putere fenomenală de 741 CP (552 kW) și 1.000 Nm, cifre la care AMG GT S, cu ai săi 510 CP, poate doar să viseze.

Comentati?

Your email address will not be published.