Cameră cu vedere la circuit – Mercedes-Benz World

,
1.39K 0

‘’Aș dori o cameră cu vedere la circuit, vă rog!’’ Cei de la recepție aud această rugăminte zi de zi. Ne aflăm Ia Brooklands, Surrey, la doar 30 de minute de Londra. Este un hotel care oferă vedere la circuit, acolo unde AMG-urile dau ture toată ziua.

Hotelul se alfă chiar lângă pista Brooklands, primul circuit construit pentru amatorii de senzații tari, în 1907. Dar este și locul unde ocazional, testează echipa de Formula 1 Mercedes-AMG PETRONAS, așa că turiștii au șanse mari să dea nas în nas cu monoposturile pregătite pentru anul viitor, înainte ca aceastea să fie prezentate oficial.

Mercedes-Benz World (2)

Acum circuitul face parte din Mercedes-Benz World, un muzeu plin de mașini clasice, inclusiv unele super sport care îi aparțin celebrului artist classic Peter Sellers.

42 de camere și paturi king-size, mobilă și pereți acoperiți cu piele și crom strălucitor. Tipic pentru sporturile cu motor, așa că turiștii nu au de ce să protesteze. Caii putere aleargă liberi prin fața ferestrei lor.

Mercedes-Benz World (4)

Clientela hotelului este, în mare parte, masculină, așa că alegerile în materie de decorațiuni se explică. Pasionații de mașini vor să audă gălăgia motoarelor pe fundal chiar și când adorm.

Totuși, persoana cea mai interesată de mașini pe circuitul din Mercedes-Benz World este o doamnă. “Cred că fiul meu se bucură să vină aici”, spune ea, “dar în cele din urmă, este mai mult o scuză pentru mine. Când am început o familie, am fost nevoită să-mi vând Mercedes-ul SL 280 din 1983, ceea ce mi-a frânt inima”, povestește aceasta.

O tură la bordul unui Mercedes cu tracțiune integrală și în compania unui instructor ieșit din comun de calm sunt pachetul perfect pentru orice amator. Și așa, clienții se bucură de fiecare secundă pe circuitul plin de provocări.

Mercedes-Benz World (3)

Accesul în Mercedes-Benz World este gratuit. Tururi ghidate sunt oferite în fiecare weekend. Dar cine vrea să urce la volanul unui Mercedes, trebuie să plătească 55 de euro pe oră. Copiii trebuie să aibă o înălțime de peste 1,5 metri pentru a fi acceptați la bordul mașinii. O familie cu doi adulți și un copil trebuie să plătească 475 de euro pentru o noapte de cazare, mic dejun și sesiuni de condus.

 

Comentati?

Your email address will not be published.