BMW M2 – mașina finală de serie

BMW M2
,
1.82K 0

Cele mai recente fotografii cu BMW M2 pe celebrul circuit Nurburgring arată că mașina se află în ultima fază de dezvoltare. BMW M2 este adevăratul rival pentru CLA 45 AMG.

Mașina a fost surprinsă în teste încă din vara trecută, când făcea tururi de circuit pe celebrul circuit german, dar de această dată, lucrurile stau altfel. Au dispărut aripile mai largi care păreau montate artizanal cu șuruburi și au dispărut toate improvizațiile observate prima dată. De fapt, acesta este un model de serie cu aripi mai late și jante pe măsură. Dincolo de acele jante, se ascund masivele discuri de frână perforate, în timp ce pe capacul portbagajului a apărutun mic eleron pentru o forță de apăsare mai mare pe puntea spate.

În față, bara de protecție arată că se lucrează la un nou design pentru prizele de aer laterale, în timp ce în spate, cele patru țevi de evacuare dau senzația că vorbim despre o versiune modernizată a motorului N55, folosit la toate mașinile vândute în acest moment de BMW cu indicativul alfanumeric ‘35i’ pe portbagaj. În orice caz, în această configurație, motorul va dezvolta în jur de 370 CP și un cuplu de aproximativ 500 Nm.

Conform surselor noastre de la BMW, BMW M2 va fi disponibil atât cu o cutie manuală cât și cu una automată, cel mai probabil una manuală cu 6 trepte și o automată cu 8 trepte. Pentru puntea spate, un diferențial autoblocant este inclus.

Așadar, aceste cifre ar trebui să facă BMW M2 un pic mai rapid ca M235i Coupe, care se află în prezent pe piață. Din moment ce M235i Coupe poate ajunge la 100 km/h în 4,6 secunde (cu xDrive), M2 ar trebui să se încadreze sub 4,5 secunde, cel mai probabil se va opri la pragul de 4,4 secunde.

Ne așteptăm ca mașina de serie să fie prezentată în această toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt, iar vânzările să înceapă în noiembrie.

Foto: Automedia

Comentati?

Your email address will not be published.