Avem deja o camionetă Mercedes-Benz: camioneta S-Class

,
2.64K 0

Ne tot ținem respirația ca să vedem cum arată noua camionetă Mercedes, care va fi construită de Daimler în colaborare cu Nissan până în anul 2020. Iar judecînd după simulările computerizate, se pare că merită așteptarea. Dar o companie cu sediul în Florida, care se ocupă cu modificarea mașinilor, le-a luat-o cu mulți ani înainte ș a construit deja o camionetă.

Acest pickup a pornit în viață ca o limuzină W126 420 SEL în 1988. Design-ul a fost conceput e nimeni altul decât celebrul designer italian de automobile, Bruno Sacco, apoi transformată într-o camionetă de către German Motorcars din Florida.

În încercarea lor de a transforma o mașină germană într-una cât se poate de americană, au îndepărtat compartimentul rezervat pasagerilor din spate, împreună cu plafonul și cu portierele și au pus, în locul tuturor acestora, un portbagaj deschis construit manual.

Vopseaua, care este o combinație de albastru și argintiu, are câteva defecte pe ici, pe colo, dar asta arată că mașina S- a trecut prin multe, nu a fost ținută într-o vitrină, pe post de bibelou, susțin cei de la compania care încearcă să o vândă de ceva vreme.

Mercedes pickup truck12

La interior, în camioneta S-Class nu se observă prea multe modificări. Camioneta Mercedes încă păstrează bordul original, alături de tapițeria originală din piele albastră. Așa cum se observă din fotografii, timpul și-a pus amprenta pe câteva elemente de la interior, cum ar fi volanul în patru spițe al mașinii vechi de 27 de ani. Dar dacă vă consolează, sistemul stereo a fost modernizat pentru a se oferi un sunet perfect în cabina modificată.

Mercedes pickup truck 3

Această camionetă este propulsată de un motor V8 de 4.2 litri cu aproximativ 230 CP. Vine cu o transmisie automată cu patru trepte, care trimite puterea spre roțile din spate.

Sunteți interesați să cumpărați? Atunci trebuie să aveți grijă. Cei care o vând spun că pe bord, kilometrajul arată în jur de 56 000 de kilometri, asta după ce limuzina a devenit camionetă. Dar cât a rulat înainte de acel moment, pare secret de stat. În orice caz, este a dumneavoastră pentru 18,995 de dolari. Iar anunțul spune că este chiar complet funcțională.

Comentati?

Your email address will not be published.