Autoart Nuremberg 2016: Iubito, am micșorat Mercedes G 63 AMG 6×6!

,
1.96K 0

Autoart Nuremberg 2016. Autoart a anunțat o avalanșă de noi modele Mercedes la Târgul Jucăriilor de la Nurenberg, de anul acesta. Printre ele, se află și monstrul Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 și avem fotografii care să o dovedească.

Se pare că stocul a fost epuizat după ce s-au produs doar puțin peste 100 de unități, Mercedes-Benz AMG G 63 6×6 fiind un vehicul exclusivist. Dar șahii, șeicii și sultanii lumii vor avea parte în curând de cea mai mare dezamăgire din viața lor. Oricine își poate îndeplini acum visul de a avea camioneta nebunească pentru o mică parte din prețul de listă de jumătate de milion de dolari. Vestea proastă este că scara la care a fost construită mașina este și ea mult mai mică. Cam 1:18 de mică.

Modelul vine cu piese escamotabile, inclusiv portierele și capota motorului. Construit din ABS (o combinație de plastic) și nu die-cast, G 63 6×6 construit de către Autoart ascunde un mic as în mânecă și acela este o suspensie perfect funcțională.

Camioneta monstruoasă (ne referim la cea realizată la scară 1:1) a fost inspirată de modelul similar, dar evident mult mai spartan, dezvoltat special pentru armata australiană. Are 5867 mm în lungime, 2111 mm în lățime și 2209 mm în înălțime și vine cu două roți de rezervă și o punte în plus. Propulsia este asigurată de același V8 biturbo de 5,5 litri, cu 536 CP, folosit și de ruda sa mai umilă, G63 AMG cu cinci uși. Tracțiunea este transmisă către toate cele șase roți prin intermediul unei cutii automate cu șapte trepte.

G 63 AMG 6x6 Autoart 4

Dar, modelul G 63 6×6 nu este singurul super Mercedes pe care Autoart îl are în plan în 2016. Așteptate, de asemenea, să ajungă în magazinele de miniaturi din lumea întreagă pe parcursul acestui an sunt limuzina Mercedes-Maybach S 600 în versiune albă, neagră sau aurie și supercarul Mercedes-AMG GT S – oferit în patru variante de culoare, inclusiv vopseaua cu care a fost lansat, populara Solar Beam Yellow.

Jos pălăria pentru prietenii noștrii de la www.colognemodelcars.eu pentru că ne-au dat vestea.

Comentati?

Your email address will not be published.