Alege anvelope de vară de calitate, marca Vredestein

,
1.49K 0

Mașina pe care o conduci are nevoie de anvelope de calitate, iar tu ai dreptul la siguranță. Cele două sunt strâns legate. Anvelopele uzate sau cele slabe calitativ pot reprezenta un pericol atât pentru tine și cei pe care îi transporți cu autoturismul tău, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Există puține produse la care încrederea este o problema de viață și de moarte, iar anvelopele fac parte dintre acestea. Pneurile pot îmbunătați performanta unei mașini, dar, în același timp, pot provoca și accidente. În ambele situații, calitatea este cea mai importantă.

Anvelopele de calitate asigură o frânare mai bună, indiferent de condițiile din trafic. Se deteriorează mai greu, astfel că nu trebuie înlocuite la fel de rapid precum cele de proastă calitate.

Tipul de pneuri este, de asemenea, important pentru că, la temperaturi ridicate, mașina trebuie să fie echipată cu anvelope de vară, iar când afară este ger, polei sau zăpadă, este obligatoriu ca pe autoturism sa fie montate anvelope de iarna.

Așadar, încrederea în producător este un punct forte în cazul unor anvelope de calitate. Iar încrederea se câștigă în timp și doar un producător cu vechime poate garanta pentru produsele pe care le livrează consumatorilor.

Ținând cont de toate acestea, specialistii Nexxon, cel mai mare distribuitor de pneuri și camere de aer din România, recomandă anvelopele Vredestein.

Vredestein este marca europeană de top, cu o expertiză de peste 100 de ani în domeniu, timp în care s-a inovat continuu și s-au făcut investiții în tehnologie și în strategie de marketing distinctă.

În urmă cu doua decenii, Vredestein a incheiat un parteneriat cu renumita agenție de proiectare italiană Giugiaro, un garant în plus al calității. Din 1997 și până acum, specialiștii celor două companii au acordat o și mai mare atenție designului, proiectării benzii de rulare și a pereților laterali ai anvelopelor. La centrul de cercetare și dezvoltare din Enschede, Olanda, se dezvoltă și se testează continuu anvelope care câștiga în mod regulat testările internaționale.

Anvelopele Vredestein sunt fabricate respectand cele mai ridicate standarde de calitate și sunt realizate din materiale și elemente de cea mai bună calitate. Sunt foarte rezistente și oferă un consum foarte bun de combustibil, fiind astfel alegerea ideală pentru șoferii care au grijă de mașina lor și se gândesc la siguranța lor și a pasagerilor lor.

Anvelopele Vredestein sunt acum la promoție la Nexxon. Comanda online 4 anvelope de vară marca Vredestein <= R16 și primesti cadou un card de carburant MOL în valoare de 50 de lei. Cumpără 4 anvelope de vară marca Vredestein >= R17 și primesti cadou un card de carburant MOL de 100 lei.

Pentru că asocierea cu Vredestein denotă bun gust, stil, atenție la detalii și încredere, alege anvelopele Vredestein și te vei bucura de o experiență a condusului extrem de placută.

 

Comentati?

Your email address will not be published.