Un Mercedes SLS AMG trimis la fiare vechi de un șofer neatent

,
1.47K 0

Mercedes SLS AMG a fost și rămâne o mașină de vis. Dar un vis se poate transforma într-un veritabil coșmar, atunci când șoferul nu este în stare să strunească bolidul pe care îl are în mâini. Este valabil și pentru un șofer de SLS din Germania, care, în câteva secunde, și-a trimis super-mașina la fiare vechi.

Viața din orășelul german Heide, cu o populație de numai 21.000 de locuitori, a fost dată peste cap vreme de câteva ore. Un șofer în vârstă de 28 de ani a pierdut controlul bolidului său, un Mercedes SLS AMG, în timp ce se îndrepta spre centrul orașului. Într-o fracțiune de secundă, s-a trezit în șanț. Supercarul său cu portiere gullwing se rostogolise de două ori și luase foc.

Autoritățile susțin că, deși era întuneric, accidentul nu poate fi cauzat de condiții reduse de vizibilitate, pentru că șoseaua este intens luminată în acea zonă.

Șoferul și pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, un tânăr în vârstă de 18 ani, au suferit răni superficiale și au fost spitalizați. Mercedes-ul, cumpărat la mâna a doua cu aproape 200.000 de euro, a fost declarat daună totală. Șoseaua a fost blocată timp de 45 de minute, până când incendiul a fost stins, mașina a fost repusă pe roți și preluată de un camion pentru a fi dusă la fiare vechi.

Sursă: Bild.

Comentati?

Your email address will not be published.