Și premiul Eat Out Mercedes-Benz merge la Cape Town

Premiul Eat Out Mercedes-Benz
,
1.35K 0

Premiul Mercedes-Benz Eat Out merge la Cape Town. Dacă plănuiți să faceți o rezervare, ați face bine să vă grăbiți. Chiar și clienții fideli așteaptă de obicei aproximativ o lună ca să obțină o masă acolo.

Chef Luke Dale Roberts, școlit în locații faimoase din Europa (Bauer Au Lac din Zurich a fost una dintre ele), și-a transformat mica afacere într-unul dintre cele mai bune restaurant din lume. Locația sa din Cape Town, Test Kitchen, tocmai a câștigat premiul Eat Out Mercedes-Benz pentru al treilea an la rând. O triplă culinară pentru combinarea aromelor africane cu flerul Asiatic, făcînd fiecare mâncare cu gust și cu aspect încântător. Gala a avut loc într-o locație neconvențională: un hangar al aeroportului din Cape Town, care poartă numele Thunder City (Orașul Fulgerelor).

premiul Eat Out Mercedes-BenzAscuns într-un atelier din Old Biscuit din Woodstock, Cape Town, restaurantul care arată ca o cantina a fost pus pe harta celor mai bune restaurant din lume încă din 2012, când a primit premiul pentru prima data.

De atunci, Test Kitchen are o listă de așteptare interminabilă. Așa că Chef Dale a fost mai mult decât fericit când locația de lângă restaurantul său a fost scoasă la vânzare. A cumpărat-o imediat ca să-și extindă afacerea. Dar restaurantul lui tot nu oferă suficient spațiu pentru toți cei care vor să cineze acolo.

Odată ce clientul s-a așezat la masă, recomandarea bucătarului include scoică la grătar cu miso și shiitake, dar și un fel franțuzesc combinat cu elemente din bucătăria africană tradițională: fois gras cu trei arome de lemn (stejar, pin, castan și arțar).

Oferind premiul Eat Out Mercedes-Benz restaurantului sud-african, jurații au judecat în funcție de arome, ingrediente, inovații, dar bineînțeles, și atitudine.

Oricât de surprinzător pare, o femeie a câtigat titlul Bucătarul Anului Eat Out Mercedes-Benz: Chantel Dartnall de la Restaurantul Mosaic at the Orient. Este singura femeie care a câștigat acest premiu de la introducerea sa în 1998.

premiul Eat Out Mercedes-Benz

Chef Dale alături de Chantel Dartnall, câștigătoarea premiului Bucătarul Anului

Dacă vreți să mâncați în oraș, Mercedes-Benz are câteva recomandări:

  • Cel mai bun restaurant asiatic: Kyoto Garden Sushi
  • Cel mai bun restaurant italienesc: La Sosta
  • Cel mai bun steakhouse: The Local Grill (Parktown North)
  • Cel mai bun restaurant în stil rural: Café Bloom
  • Cea mai bună cantină: Chefs Warehouse & Canteen
  • Premiul Boschendal Style: Equus Dine at Cavalli
  • Bursa Woolworths TASTE Eat Out: Thozamile Mgumane

Comentati?

Your email address will not be published.