Schimbare de look pentru vară – 20 de jante noi pentru toate modelele Mercedes-Benz

,
1.36K 0

Sunt 20 de jante nou-nouțe care pot schimba look-ul de vară al modelelor Mercedes-Benz. Acestea adaugă un aer sportiv și eleganță modelelor care le încalță. Managerul de produs Oliver Rak răspunde la întrebări legate de noile jante din aliaj ușor de la Mercedes-Benz Accessories GmhH.

Domnule Rak, gama Mercedes-Benz Accessories include câteva mii de produse. Dar jantele din aliaj ușor sunt, de ani buni, liderul incontestabil în vânzări, ani la rând. Ce credeți?

Jantele  de la Mercedes-Benz Accessories permit personalizarea fiecărui vehicul la nivel înalt. Le oferim clienților o gamă amplă de modele pentru limuzine, SUV-uri, coupe-uri și roadster, servind orice preferințe – de la sportive la eleant, de la spite subțiri la unele mult mai groase și jante diferite.

Mercedes-Benz wheels (2)Oliver Rak și divizia sa stabilește tendințele în design-ul jantelor:

“Formatele de mari dimensiuni sunt încă la modă, dar și jantele cu finisaje lucioase, al căror aspect realizează un contrast cu suprafațele vopsite.”

Și nu doar design-ul contează. Jantele originale Mercedes-Benz, indiferent de formă, de numărul de spite și de dimensiuni, trebuie să se alinieze standardelor stricte de calitate ale companiei. Fiecare jantă trebuie să treacă o serie de teste de anduranță.

“Dincolo de înfățișare, ceea ce face aceste jante impresionante este calitatea excelentă. Mai mult, aceste jante pot fi montate fără accesorii suplimentare, odată ce îndeplinesc condițiile de omologare”, spune managerul de produs al companiei.

 

Comentati?

Your email address will not be published.