PREMIERĂ: Mercedes-Benz A-Class facelift deconspirat

,
1.5K 0

Mercedes-Benz A-Class a fost surprins fără niciun fel de camuflaj înaintea debutului său oficial programat pentru luna septembrie. Baby Benz vine cu noi linii de design și un interior mult îmbunătățit.

Actuala generație A-Class este de numai trei ani pe piață. De ce această grabă? Mercedes-Benz dorește să mențină vânzările la nivelul actual, contracarând astfel noile modele BMW Seria 1 și noul Audi A3.

Singura poză publicată de website-ul german Mercedes-fans.de demonstrează faptul că Daimler a aplicat doar câteva modificări minore celui mai bine vândut model al său, cu precădere la nivelul grilei frontale și a farurilor, care vor beneficia de tehnologie LED. Stopurile și barele de protecție vor avea și ele un nou aspect, întinerit.

a-class-facelift

Mercedes-Benz va duce noul A-Class la următorul nivel în ceea ce privește calitatea percepută. Evident, acest ţel va fi evident la interiorul mașinii, acolo unde Mercedes-Benz va introduce, cel mai probabil, un display tactil central, asemănător cu o tabletă de 8 inci și noi opțiuni de echipare. Accesul în mașină și pornirea de pe loc keyless vor deveni standard în toată gama.

Gama motorizărilor va rămâne în mare aceeași. Principalele noutăți se referă la îmbunătățirea adusă motorului de 2.1 litri diesel, a cărui putere maximă va creşte de la 170 CP la 177 CP.

Și denumirile versiunilor se vor schimba. În linie cu noua nomenclatură Mercedes-Benz, motoarele diesel intitulate acum „CDI” vor primi un „d” la sfârșitul denumirii modelului. În consecință, A220 CDI 4Matic va deveni A 220 d 4Matic și așa mai departe.

Noul Mercedes-Benz A-Class va debuta în luna septembrie, anul acesta, la Salonul Auto de la Frankfurt, iar comercializarea modelului va începe spre finalul anului 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.