Pascal Wehrlein la Cursa Campionilor din Barbados

Cursa Campionilor 2014
,
1.35K 0

Pascal Wehrlein, pilot Mercedes-Benz, se va alătura competiției Cursa Campionilor ce va avea loc în acest weekend, între 13 și 14 decembrie. Trebuie menționat faptul că Race of Champions este un eveniment internațional ce se desfășoară în fiecare an și care reunește cei mai buni piloți de raliuri, dar și din Formula 1.  

Pascal Wehrlein va participa la competiția propriu-zisa, cea individuală de duminică, dar și la Cupa Națiunilor ce va avea loc sâmbătă, 13 decembrie. Pascal Wehrlein a câștigat prima sa victorie în DTM sezonul trecut la Lausitzring, intrând astfel în Cartea Recordurilor drept cel mai tânăr câștigător din istoria de 30 de ani a seriilor de turisme. Ulterior, a fost numit pilot de reservă al echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas – „Săgețile Argintii”.

140902pwannouncement1.jpg__666x374_q85_crop-smart_mask-0-3px-0-3px_subject_location-2591765_upscale

Tânărul pilot s-a declarat onorat să ia parte la acest prestigios eveniment.„Urmăream Cursa Campionilor în trecut la televizor, iar acum îmi aștept cu nerăbdare inițierea. Circuitul din Bushy Park Barbados arată senzațional, iar participarea mea în această cursă este ocazia perfectă pentru a încheia un sezon incredibil, sezon în care am câștigat primul meu pole position și prima mea victorie în DTM, ducând la bun sfârșit primul meu test în Formula 1.”

„Cursa Campionilor” reunește la start piloți de top din Formula 1, Le Mans, Nascar, Indycar, Campionatul Mondial de Turisme, etc. Race of Champions 2014 se va desfășura pe circuitul Bushy Park din Barbados, iar pentru prima dată după zece ani, evenimentul nu va avea loc pe un stadion, ci într-un parc.  Ediția trecută a Cursei Campionilor a avut loc în 2012 și a fost câștigată de Romain Grosjean, pilot de Formula 1, în timp ce Michael Schumacher și Sebastian Vettel și-au adjudecat Cupa Națiunilor.

 

Comentati?

Your email address will not be published.