Mercedes GLE 2018, cu mai puțin camuflaj – imagini noi

,
1.67K 0

Mercedes-Benz GLE 2018 este pe drumul spre o nouă generație, așteptată să-și facă apariția anul viitor. Acum, prototipul a fost surprins arătând mai mult din design-ul noului model.

Trebuie să ținem cont de faptul că actuala generație GLE este, de fapt, un facelift al modelului M-Class. Numele se potrivește perfect SUV-ului, acesta fiind revigorat odată cu apariția noii strategii Mercedes. Viitoarea generație este prima mașină pe care o vom cunoaște ca GLE de la bun început.

Mercedes nu renunță la tematica de design folosită anterior, noua mașină fiind o evoluție a imaginii actuale. Formele angulare și drepte sunt înlocuite de un design oarecum mai rotunjit. Spre deosebire de data trecută, putem vedea deja câteva detalii. Farurile sunt, așadar, un pic mai late, iar grila crește semnificativ. Mai mult, observăm o parte posterioară mai mare, dar mai îngustă.

La interior, vedem detalii familiare de la Clasa E: cele patru ventilații și panoul de bord digital amplu cu două display-uri. GLE-ul preia numeroase elemente de la Clasa E. Probabil va mai dura până anul viitor ca noul GLE să ajungă pe piață.

Comentati?

Your email address will not be published.