Mercedes G-Class LAPV. Panzer-ul blindat G 500 4X4² spionat

,
4.89K 0

Mercedes G-Class LAPV este surpriza blindată oferită în gama G 500 4X4², pe care punem pariu că nu ați anticipat-o niciodată. SUV-ul extrem a fost surprins pentru prima oară de către fotografii noștri spion.

G-Class a fost deja derivat într-o serie extinsă de versiuni. Dar cei de la Mercedes sunt de părere că mai este loc pentru încă o variantă pe podiumurile showroom-urilor.

Tuturor ne este drag G-Class, fiind maestrul clasic pătrățos pentru orice suprafață de rulare, care, pur și simplu, refuză să intre, odată pentru totdeauna, în cărțile de istorie. Cu bizarele și excentricele Mercedes-AMG G 63 6×6 și G 500 4X4², Mercedes a dat dovadă de curaj în testarea limitelor imaginației noastre, complet diferite față de ideea originală a Clasei G. Și se pare că nemții mai au ceva în program.

Conform zvonurilor, Mercedes va lansa versiunea mai dură, așa-numita versiune ‘LAPV’ a Clasei G, un Light Armoured Patrol Vehicle (vehicul de patrulare blindat). Dezvoltat alături de Magna Steyr, această versiune extremă este, în mare, bazată pe versiunea menționată mai sus, G 500 4X4².

Mercedes-G-class-LAPV-007

Acum, fotografiile spion confirmă faptul că Mercedes G-Class LAPV va deveni realitate. Vedem un G-Class bine camuflat cu anvelope uriașe pentru off-road și o caroserie care îi permite SUV-ului să ruleze liniștit chiar și după ce începe apocalipsa.

Foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.