Mercedes-Benz S 600 Pullman spionat pentru prima oară

Mercedes-Benz S 600 Pullman
,
1.46K 0

Mercedes-Benz S 600 Pullman este cea de-a cincea versiune din gama Clasei S, iar noi vă prezentăm primele imagini spion.

Este cea mai lungă variantă a unui model din gama Clasa S  după limuzina cu ampatament scurt, ampatament lung și versiunea Maybach, care are un ampatament mai lung cu 200 de mm dacă  îl comparăm cu versiunea cu ampatament lung.

Citiți mai mult despre modelul Mercedes-Benz S-Class Maybach.

Modelul S-Class Pullman a fost surprins pentru prima oară în apropierea sediului central al lui Mercedes-Benz și, aparent, pare să fi fost vorba de versiunea blindată a modelului S 600 Guard propulsată de un motor V12 de 6 litri.

Modelul S 600 Pullman va avea o lungime totală de 6.4 metri, cu aproape un metru mai mult decât viitorul S-Class Maybach. Versiunea blindată din pozele spion va opri acul cântarului la 5.300 de kg și va beneficia de toate  sistemele de protecție de la S600 Guard.

Versiunea super lungă  Mercedes-Benz S-Class Pullman va avea aproape cu siguranță o configurație cu 2+2+2 locuri și va avea un preț de aproximativ 920.000 de euro. Lansarea comercială ar trebui să aibă loc undeva în 2015, asta dacă luăm în considerare faptul că versiunea Maybach cu ampatament lung va fi lansată în noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles.

Comentati?

Your email address will not be published.