Mercedes-Benz G 500 4×4² arată că este rege în offroad într-un clip extrem

Mercedes-Benz G 500 4x4²
,
1.92K 0

Mereu există un deschizător de drumuri. Când vine vorba de drumuri accidentate, Mercedes-Benz G 500 4×4² este care face legea în afara asfaltului. Mercedes-Benz lansează un nou clip pentru a demonstra că monstrul G este totuși o față regală. Chiar și cu mânecile suflecate până la coate. Evident, metaforic vorbind.

Mizerie, noroi, pietre, rampe imposibile. Nimic din toate acestea nu poate reprezenta un obstacol Mercedes-Benz G 500 4×4². Regele nu se sfiește să-și murdărească nici anvelopele, nici caroseria regală de dragul unei distracții în offroad, teritoriul în care extremele își dau întâlnire pentru a crea cel mai distractiv loc de joacă pentru automobile.

 

Toate bune până acum, dar, așa cum ați anticipat, și distracția la nivel regal are un preț. Nimic nu e gratuity, nici măcar atunci când părăsiți autostrada. Contra sumei de 226.100 de euro, șoferul are ocazia să de ordine unui vehicul cu punți portale, cu tracțiune integrală permanență, o cutie de transfer cu reductor și trei diferențiale autoblocante, la pachet cu cei 416 CP dezvoltați de motorul V8. O cutie automată 7G-tronic cu 7 trepte lucrează în tandem cu sistemul 4×4 dezvoltat special pentru acest vehicul.

Arată regal militar la exterior, dar oferă comfort deplin la interior. Bordul, consola centrală, cotierele, sunt toate îmbrăcate în piele neagră, prezentînd cusături contrastante, iar scaunele și ușile sunt acoperite cu microfibră Dinamica.

 

Comentati?

Your email address will not be published.