AMG

Mercedes-AMG & MV Agusta – alianța învingătorilor

Mercedes-AMG - MV Agusta
,
1.81K 0

Este pentru cei care vânează momente pline de adrenalină. Pentru aceia care nu pot sta locului nici măcar o clipă, fără să caute următoarea provocare. Dar nu mai căutați. Am găsit noi ceva!

Două legende ale sporturilor cu motor, Mercedes-AMG și MV Agusta, au în comun un trecut plin de trofee și o mare pasiune pentru viteză și pentru tehnologia de ultimă oră. Producătorul din Affalterbach și compania moto cu sediul în Varese, Italia, combină geniul ingineriei tehnice cu măiestria. Sunt puternici și separat, dar împreună sunt indestructibili.

“Aspirația companiei AMG este să se autodepășească de fiecare data când construiește un nou vehicul. Printre alte strategii prin care urmărim atingerea acestui obiectiv, colaborăm cu liderii din fiecare domeniu, în încercarea de a găsi inspirație și de a deveni tot mai buni. MV Agusta a fost, fără îndoială, cea mai bună alegere pentru noi în domeniul moto”, a declarat Tobias Moers, șeful companiei Mercedes-AMG GmbH.

Augusta Mercedes-AMG

Giovanni Castiglioni, Președinte și CEO la MV Agusta Motor S.p.A., sprijină ideile lui Moers: “Motocicletele și mașinile – atât de diferite la exterior și totuși, identice în esența lor. Ne leagă istoria noastră, ne ghidează dorința de a cerceta, ne inspiră frumusețea și ne încântă viteza. Noi alimentăm pasiunea cunoscătorilor în domeniul performanței.”

Datînd încă din 1967, începuturile companiei Mercedes-AMG la Affalterbach, fondată de Werner Aufrecht și Erhard Melcher, au însemnat startul unei noi ere în motorsport. Mașinile care poartă insigna AMG și-au construit o reputație pe baza victoriilor din curse și a unui portofoliu unic, care urmează principiul “Un om, un motor”. Misiunea companiei a fost, este și va fi aceeași: să construiască cea mai bună mașină.

Augusta Mercedes-AMG 2

Cât despre MV Agusta, compania italiană este cea mai reprezentativă din industria moto, cu o istorie îndelungată în sporturile cu motor și cu un design unic. Cu 22 de ani mai în vârstă ca Mercedes-AMG, respectabilul brand a fost fondat în 1945 și a devenit rapid cel mai de succes constructor de motociclete, câștigînd 75 de titluri mondiale (37 la constuctori și 38 cu piloții săi). La ora actuală, compania conduce încă pe piață cu mantra sa: “Nu doar construim motociclete, ci proiectăm emoții”.

Augusta Mercedes-AMG 4

Pentru moment, cu această alianță, Mercedes-AMG și MV Agusta Motor S.p.A. pornesc într-o misiune cu tradiție: să ajungă dincolo de adrenalină.

Comentati?

Your email address will not be published.